Luksus i naturrige omgivelser

Glamping hos Københavns Surfcenter

Unik glampingoplevelse hos København Surfcenter, hvor du kan fordybe dig i naturen og vandet omkring dig og komme helt ned i gear. Vi tilbyder en hyggelig getaway, som kun ligger 20 min fra København centrum. Vores glamping telte har den perfekte kombination af komfort og eventyr, hvor du kan komme på opdagelse i det smukke landskab på Amager eller tilmelde dig en af vores sjove surfaktiviteter på vandet. Vi forener samvær og naturens enestående skønhed og skaber minder under åben himmel.

Det praktiske: 

  • Der er hjemmelavet morgenmad inkluderet.
  • Mulighed for at koge vand til bålkaffe/te ved teltet. 
  • Parkering er gratis ved surfcaféen.
glamping hos koebenhavns surfcenter

Slip hverdagens stress og jag

Glamping Homes

‘Glamping Homes’ er København Surfcenters version af glamping når det er bedst, med stor træterrasse, god seng og maks boheme indretning. Der er dobbeltseng og mulighed for 2 ekstra opredninger.

  • Egen terrasse 
  • Adgang til toilet/badevogn 10-40 meter væk 
  • Inkl. sengelinned og håndklæder 
  • Der er ikke varme i teltene, men gode dyner, tæpper og varmedunke til de koldere nætter
  • Mulighed for sjove outdoor oplevelser 
  • Wi-fi og strøm i alle telte

Spørgsmål til vores glamping ophold

FAQs

Ja, der er både toiletter og udendørsbruser i overnatningsområdet, hvor du kan bade eller rengøre våddragt og sko.

Bare rolig – din overnatning er altid inkl. en let morgenmad. Let morgenmad består af hjemmelavede boller, smør, ost, yogurt, kaffe og juice (vi imødekommer selvfølgelig de mest almindelige allergener). I kan få morgenmad fra klokken 8:00.

Ja, vi er meget glade for børn og de er mere end velkomne. Der er mulighed for ekstra opredninger i alle vores enheder, hvis man kan lide at ligge tæt. Bemærk: Vi tilbyder ikke tremmesenge.

Vi elsker hunde, men den må desværre ikke komme med ind i vores telte, da ikke alle kan tåle dyr. Vi håber at I vil respektere dette.

Der er check-in fra kl. 15.00 – 17.00 i surfcaféen. Ønsker du check-in senere, så giv os gerne besked på enten mail eller telefon, så sørger vi for at det kan lade sig gøre. Check-out er senest kl. 11.00 på afrejsedagen. Hvis receptionen ikke er åben ved check-out, så kan du efterlade din nøgle i vores postkasse til højre for receptionen.

Ja, du kan se priser her. Husk at reservere i forvejen, så du er sikker på, at der er udstyr parat til jer. 

Se leje af kitesurfing udstyr her

Se leje af SUP udstyr her

Se leje af windsurf udstyr her

Der står et lille varmeapparat, som kan benyttes, hvis natten bliver kølig. Vores telte er fyldt op med varme uldtæpper og er udstyret med ekstra varme vinterdyne udenfor sommersæson.

Der er altid inkluderet dyner, puder og opredning i alle vores overnatninger. I vælger selv antal af personer, når I booker jeres ophold

Når du overnatter hos os, kommer du til at ligge i de skønneste naturomgivelser, hvor du kan fyre den af både på vand og land. Du kan få oplevelser i den rolige ende med enten SUP, cykling eller smukke gåture. Du kan også prøve ting af i den noget mere actionprægede genre som kite- eller windsurf. Du er også altid velkommen til at stikke hovedet ind i vores surfcafé og høre om de mange aktiviteter og muligheder. Vi er pjattede med at hjælpe!

Københavns lufthavn er tæt på os, så i vil af og til kunne se og høre lyden af et fly, der lander eller letter. Men bare rolig, det ødelægger ikke den skønne naturoplevelse.