Tak for et fantastisk år med kitesurfing i Danmark!

Året er ved at runde af og vi vil derfor benytte lejligheden til at se tilbage på alt det der er sket i 2022. For det er nemlig ikke så lidt.

Forandringer i kulissen


Der er sket en del i kulissen, i året der gået, hvor der har været udskiftning i folkene bag Kitekollektivet.

I 2022 sagde Kitekollektivet farvel til Nicolaj Westergaard, som den del af teamet. Nicolaj og Alexander grundlagde i sin tid Kitekollektivet, der udsprang af en fælles drøm om et stærkere fællesskab i kitesurfing i Danmark.

”Jeg vil sige tusinde tak til Nicolaj Westergaard for i fællesskab at skabe Kitekollektivet. Det havde ikke kunne lade sig gøre uden ham og det skal han altid vide”

— Alexander

Vil vi heldigvis fortsat se Nicolaj på vandet og i fællesskabet i Kitekollektivet, så smid ham endelig en masse gode kite-vibes og hilsner, når I ser ham.

I 2022 blev der ikke kun sagt farvel til gode kræfter, men også goddag til nye mennesker i Kitekollektivet. Halvvejs igennem året slår Kitekollektivet pjalterne sammen med Kitesport.nu.

Alexander og Kent er begge to passionerede kitesurfere, der vil det bedste for kitesporten. De så en oplagt mulighed for at styrke rammerne omkring sporten, så flere kan komme godt i gang og synes det er fedt at blive ved med at kitesurfe.

Sammen kan Kitekollektivet og Kitesport.nu tilbyde kitesurfing kurser, et socialt fællesskab og kvalitetsudstyr til gode priser.

Eleveight Kites - Alexander og Kent

2022 blev også året, hvor Kitekollektivet landede samarbejdet med Lynæs Surfcenter. Dette betyder blandt andet, at Kitekollektivet varetager al kiteundervisning fra Lynæs Surfcenter. Vi stolte over at være dem, der introducerer Lynæs’ gæster til den sport, vi holder holder allermest af. 

Samarbejdet kommer til at fortsætte i 2023, hvilket vi ser frem til med stor begejstring.

Kitesurfing kurser i Kitekollektivet
Der har været en massiv stigning i folk, der har været på kitesurfing kursus hos Kitekollektivet i 2022, hvilket har været en sand fornøjelse at være vidne til.

Det har også betydet, at Kitekollektivet er vokset betydeligt – fra at være en idé og passion til at være et timekrævende erhverv.

“Jeg havde aldrig drømt om, at min passion skulle blive mit erhverv, men når jeg ser, hvad der er blevet til indtil videre, så er jeg så stolt”

— Alexander

Instruktør med Elev

Med flere kursister har det været nødvendigt og godt at have et stort team af dygtige og passionerede instruktører. Vi synes, at vi har haft et stærkt og godt team i år, hvilket alle de gode anmeldelser, vi får, også bevidner.

Vi har haft instruktører fra Danmark, Tyskland og Polen og vi har endda haft vores første fuldtids-instruktører i Lucas og Stefano. Lucas har valgt at komme tilbage og være en del af instruktør-teamet i 2023 og vi er stolte af, at Kitekollektivet – trods den unge alder – allerede er et sted, men kan lide at arbejde og være en del af.

Kitekollektivet ville ikke være noget uden alle de dygtige instruktører, der uge efter uge tager imod nye kitesurfere og sikrer, at de er i gode hænder.

Der skal lyde et kæmpe stort tak for indsatsen i 2022 til dem alle!

Vi ser frem mod 2023
Der er ingen tvivl om, at 2023 bliver et godt år. Der er allerede mange spændende planer og vi glæder os ubeskriveligt til at komme i gang.

Vi har allerede kunnet dele, at Kitekollektivet og Kitesport.nu i 2023 åbner et surfcenter ved kitespottet Sydvestpynten i København. Der er et af de mest populære spots og vi glæder os til at kunne åbne dørene for både medlemmer og andre interesserede.

Hvad der præcist skal ske er stadig i planlægningsstadiet, men vi håber, at det vil blive et samlingssted, hvor I, både før og efter en god kitesession på vandet, vil komme og hænge ud.

Vi ved dog allerede nu, at der vil være butik, udlejning, opbevaring og så lejer vi med tanken om en mobil café. Men meget mere om det i det nye år.

”Vi håber, at I vil tage godt imod os ude på Sydvestpynten”

— Alexander

Foruden det nye surfcenter, så udvider vi også med en bred vifte af vandsport-discipliner herunder; windsurf, windfoil, kajak og SUP.

Et ekstra tak
Vi vil også sige stort tak til alle medlemmer, fans og følgere, der konstant støtter, deler og bidrager med formidling alt det Kitekollektivet og Kitesport.nu står for.

Tak for at være kulturbærere og være med til at sprede gode kite-vibes.

Der skal også lyde et stort tak til Jonas, Peter og Marie, som står for webudvikling og kommunikation og sammen med Alexander og Kent sikrer, at der er information om både store og små ting hos hhv. Kitekollektivet og Kitesport.nu.

Kitekollektivet fællesskab

2022 var et fantastisk år og 2023 bliver endnu vildere.

Vi ønsker jer alle et rigtig godt nytår og glæder os til at se jer på vandet, i det nye surfcenter, på kitesurfing kursus og på stranden næste år.

Godt nytår,

Kitekollektivet og Kitesport.nu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email