Mærk den friske luft, vandet & sammenholdet

Windsurfing

Spar penge på dit windsurfing kursus

Nyd godt at vores tilbud

Af kitesurfere, for kitesurfere

Windsurfing kurser hos Kitekollektivet

Velkommen til vores side for windsurfing kurser. Her finder du alle vores forskellige kursus-tilbud, booking samt FAQ.

Windsurfing er en relativt nem vandsport at komme i gang med, hvor du hurtigt vil opleve at sejle på vandet. 

Windsurfing kurser ved Sydvestpynten i København foregår på fladt vand med sandbund, hvor du kan bunde alle vegne. Det giver dig de bedste rammer for at komme hurtigt og sikkert i gang med sporten. 

Hos Kitekollektivet kan du vælge mellem to typer windsurfing-kursus – hold og privat.

windsurfing event hos kitekollektivet
Windsurferhar det sjovt på vandet

Vi anbefaler denne pakke

Windsurfing kurser 4 lektioner for 3 lektioners pris

Med denne pakke får du god mulighed for at lære at windsurfe ordentligt – og i dit helt eget tempo. Du vælger selv de dage, det passer dig at afholde windsurf-lektionerne. Hver lektion er á 3 timers varighed. 

 Når du har betalt for forløbet, modtager du en mail med en kode, som du bruger til at booke dine fremtidige kurser. Du kan booke ét kursus ad gangen, som det passer dig, eller alle fire på samme tid. 

Forløbspakken er gyldig i ét år fra købsdato og kan kun bruges til at booke for én person. Det betyder, at du ikke kan købe en forløbspakke og dele med en anden.

Egen instruktør

Alt udstyr inkluderet

100% vindgaranti

4 lektioner á 3 timer

Pris pr. person DKK 1795,-

Spar DKK 585,-

Få 3 timers gruppeundervisning

Windsurfing Introkursus

Når du deltager på et hold, så kommer du i en blandet gruppe, hvor man kan deltage på alle niveauer. Typisk vil vi dele holdet op i to niveauer og så vidt muligt tage udgangspunkt i dit niveau med tip, tricks og sparring. Bemærk, at der bruges begynderudstyr på windsurf-hold.

For at kunne deltage på et hold, skal du være fyldt 12 år og kunne svømme 200 meter, hvis dette ikke er tilfældet, kan du vælge et privat kursus i stedet.

Fælles instruktør

Alt udstyr inkluderet

100% vindgaranti

1 lektion á 3 timer

Pris pr. person DKK 595,-

Max 10 deltagere per hold

introkursus hos kitekollektivet
SUP Kursus med kitekollektivet

Få 2,5 times privatundervisning

Privat windsurfing kursus

Ønsker du i stedet at øve med fodstropper, strapez og jibes, så skal du booke et privat windsurfing kursus. Du kan også booket et privatkursus, selvom du er begynder, hvis du f.eks. ønsker egen instruktør.

Et privat windsurfing kursus kan afholdes for 1-7 personer og er til dig eller din gruppe, hvor du/I får egen instruktør. Dette kursus kan afholdes på lige præcis det niveau, som ønskes.

Egen instruktør

Alt udstyr inkluderet

100% vindgaranti

1 lektion á 2,5 time

Pris pr. person DKK 1549,-

Få ekstra opmærksomhed på dit kursus

Leje af windsurfing udstyr

Udlejning

Hos Kitekollektivet kan du leje windsurf-udstyr, såfremt du har haft intro-kursus hos os eller en anden udbyder og er fortrolig med sporten.

Al udstyr kan kun lejes ved Surfcentret på Kalvebodvej 250, 2791 Dragør.

Betingelser
Lejeudstyr skal hentes og afleveres inden for Surfcentrets åbningstid. Udstyret skal afleveres tørt og rengjort, såfremt dette ikke er tilfældet vil der blive pålagt et servicegebyr på 150 kr.

Dagsleje gælder i 24 timer. Dvs. at lejer du udstyret onsdag kl 16, så skal det returneres senest torsdag kl 16. Ved for sen aflevering bliver der faktureret for en ekstra dag. 

Ved leje af udstyr skal der indsendes/vises billedlegitimation samt betales et depositum på 1500 kr. 

Få et godt tilbud

Shop hos Kitekollektivet

Kitekollektivet og Kitesport.nu er gået sammen om at tilbyde al det bedste fra kite-, wind- og wing surf samt SUP. Derfor finder du masser af kvalitetsudstyr på både webshop og i vores fysiske butik i Surfcentret.

Vi tilbyder en service, hvor det er muligt for dig at teste forskellige produkter på vandet, inden du beslutter dig for, hvilket kite-udstyr, der passer dig bedst.

Så er du på jagt efter noget nyt kite-, wind- eller wing-udstyr som kite, sejl, board, twintip, neopren handsker, neopren våddragt, neopren sko, trapez mm., så tag kontakt til os.

Butik
Du finder vores butik ved Surfcentret på Kalvebodvej 250, 2791 Dragør. Her har du mulighed for at prøve udstyret direkte, inden du beslutter dig.

Webshop
Find det udstyr du har brug for og få det sendt direkte hjem til dig eller til nærmeste postboks.

shop-windsurf-udstyr-kitekollektivet-koebenhavn-scaled

Bliv klogere på vores Windsurfing kurser

FAQs

Kitekollektivet og vores kurser er for alle der har lyst til at windsurfe. 

For at kunne deltage på vores hold-kurser skal du være fyldt 12 år og selv kunne svømme 200 meter med redningsvest på. 

På vores privat-kurser underviser vi som udgangspunkt ikke børn under 12 år uden særlig aftale. Vi har udstyr til alle uanset højde og drøjde.

Kitekollektivet og vores windsurfing kurser er for alle der har lyst til at windsurfe. 

Vi har ikke en ambition om at håndtere så mange kursister som muligt, men at lære alle i vores kollektiv at windsurfe sikkert og med maksimal fornøjelse. Fælles for kurserne er ambitionen om, at alle har et habilt udgangspunkt for at stå selv efter endt kursus. I Kitekollektivet tilbyder vi hold- og privatkurser.

‍Private kurser: Det private windsurfing kursus er til dig/jer, der ønsker egen instruktør. Private kurser kan afholdes for 1-7 personer og kan både være for begyndere eller øvede. 

Hold kurser: På vores hold windsurfing kursus deltager du i en blandet gruppe med andre, hvor I deles om instruktøren. Der bruges begynderudstyr på alle vores hold-kurser.

Både og. Når du er på kursus hos Kitekollektivet dækker vores forsikring tredjepart, såfremt du skulle være uheldig at ramme andre med udstyret.

Vores forsikring dækker desværre ikke dig og det er derfor vigtigt, at du tjekker, om du har en forsikring, der dækker dig selv i tilfælde af skader/ulykke. Vi går meget op i sikkerheden, men anbefaler dig at tjekke det med din forsikring, inden du tager på kursus.

bruges begynderudstyr på alle vores hold-kurser.

Som windsurfer er man afhængig af vinden, og derfor giver Kitekollektivet altid vindgaranti. Det betyder, at skulle vinden svigte eller være for kraftig på den aftalte dag, aftaler vi en ny dato hurtigst muligt, hvor dit kursus vil blive afviklet.

bruges begynderudstyr på alle vores hold-kurser.

Vores Windsurfing kurser afholdes ved Sydvestpynten i Dragør, København.

Det eneste, du skal medbringe på vores windsurfing kurser, er badetøj & håndklæde samt tøj, der passer til vejrforholdene, da vi starter på land. Derudover anbefaler vi, at du medbringer lidt snacks og drikke samt eventuelt solcreme på de varme dage.

Der er mulighed for omklædning, bad og toilet ved Surfcentret. 

Du skal selv sørge for at transportere dig til vores Surfcenter. Al windsurf undervisning foregår på Sydvestpynten tæt ved Surfcentret, hvor der både er gode parkeringsforhold og man nemt kan tage bussen til. (bus 33)

Vores gode samarbejde med Kitesport.nu gør, at vi kan tilbyde gode priser og tilbud til alle vores medlemmer. Skriv en mail til kontakt@kitekollektivet.dk med dine behov.