Mærk den friske luft, vandet & sammenholdet

SUP KURSER
Stand Up Paddle

Spar penge på dit SUP kursus

Nyd godt at vores tilbud

Af kitesurfere, for kitesurfere

SUP Kurser hos Kitekollektivet

Stand Up Paddle (SUP) er en ældre form for surfing, der stammer fra Hawaii i 60’erne. I dag er det en af de hurtigst voksende sportsgrene på grund af dens store alsidighed. Sporten kan nemlig både udøves i store bølger, på fladt vand og på floder. Med andre ord kan alle være med uanset temperament og fysisk form – SUP Kurser er for alle!

SUP på rolige kyster, i havnebassiner og i søer er relativt let at lære – de fleste kan efter én times undervisning blive fortrolige med aktiviteten. Du lærer hurtigt at balancere på brættet – også i blæst og bølger. Du lærer at padle effektivt nok til at klare strøm og modvind samt at lave vendinger. Uden du overhovedet opdager det, får du masser af bevægelse og din krop og balance styrkes.

Hvis du er til smukke og stille naturoplevelser eller en god omgang motion med eller uden bølger, så er SUP noget for dig! Det er også en rigtig god aktivitet med familien, vennerne eller kollegaerne. Se vores udbud af SUP kurser nedenfor – det er sjovt og nemt at komme i gang!

Stand up paddle (Sup) Kurser Kitekollektivet

Find et SUP kursus som passer dig

SUP kurser

Intro SUP kursus

Et intro SUP kursus er til jer, som aldrig har prøvet SUP før. Dette SUP kursus henvender sig derfor til nybegyndere, som ønsker at lære de basale teknikker, håndtering af udstyret og sikkerhed. Gennem effektiv undervisning og feedback af jeres egen instruktør, får I de bedste muligheder for at komme op og stå og padle sikkert. Da SUP-kurset foregår sammen med andre, giver det mulighed for at motivere og lære af hinanden. Vores instruktører instruerer dog højst 10 kursister ad gangen for at sikre jer alle det størst mulige udbytte af kurset.

Et SUP introkursus inkluderer egen instruktør samt alt nødvendigt udstyr. Vær opmærksom på at kurset kun afholdes ved Sydvestpynten i København.

Pris pr. person DKK 345,- Tilbud 249,-

Privat SUP kursus

Et privat SUP kursus er til jer, som søger maksimalt udbytte og læring. Gennem effektiv undervisning og feedback af jeres egen instruktør, får I de bedste muligheder for at komme op og stå og padle sikkert. Kurset tilrettelægges specifikt efter jeres ønsker og behov, så privatundervisning kan hjælpe jer til at nå jeres mål, uanset om I har erfaring med SUP eller ej. Vores instruktører instruerer højst 10 kursister ad gangen for at sikre jer alle det størst mulige udbytte af SUP kurset. Et privat SUP kursus varer 60 minutter, men hvis I vælger at opgradere SUP kurset til 120 minutter, får I halv pris på 2. time.

Et privat SUP kursus inkluderer egen instruktør samt alt nødvendigt udstyr. Vær opmærksom på, at kurset kun afholdes ved Sydvestpynten i København.

Privat lektion (60 min) DKK 595,-
Book 120 min nu og få halv pris DKK 892,-

Teambuilding

Et SUP kursus er en oplagt aktivitet til teambuilding med kollegerne, polterabend med vennerne eller klassearrangement på din skole. Kurset giver mulighed for at motivere og lære af hinanden, når I i samspil med jeres instruktør lærer de basale teknikker samt deler en sjov oplevelse på vandet sammen. Vores instruktører instruerer dog højst 20 kursister ad gangen for at sikre jer alle det størst mulige udbytte af kurset.

Et SUP teambuilding-kursus inkluderer to instruktører samt alt nødvendigt udstyr. Vær opmærksom på at kurset kun afholdes ved Sydvestpynten i København.

Minimum 6 deltagere
Pris pr. person DKK 399,-

Leje af udstyr til SUP

Udlejning

Hos Kitekollektivet kan du også leje SUP, såfremt du er fortrolig med sporten og gerne have været på introkursus.

Al udstyr kan kun lejes ved Surfcentret på Kalvebodvej 250, 2791 Dragør.

Betingelser
Lejeudstyr skal hentes og afleveres inden for Surfcentrets åbningstid. Udstyret skal afleveres tørt og rengjort, såfremt dette ikke er tilfældet vil der blive pålagt et servicegebyr på 150 kr. 

Dagsleje gælder i 24 timer. Dvs. at lejer du udstyret onsdag kl 16, så skal det returneres senest torsdag kl 16. Ved for sen aflevering bliver der faktureret for en ekstra dag. 

Bliv klædt på til stand up paddle

Shop hos Kitekollektivet

Kitekollektivet og Kitesport.nu er gået sammen om at tilbyde al det bedste fra kite-, wind- og wing surf samt SUP. Derfor finder du masser af kvalitetsudstyr på både webshop og i vores fysiske butik i Surfcentret.

Vi tilbyder en service, hvor det er muligt for dig at teste forskellige produkter på vandet, inden du beslutter dig for, hvilket kite-udstyr, der passer dig bedst.

Så er du på jagt efter noget nyt kite-, wind- eller wing-udstyr som kite, sejl, board, twintip, neopren handsker, neopren våddragt, neopren sko, trapez mm., så tag kontakt til os.

Butik
Du finder vores butik ved Surfcentret på Kalvebodvej 250, 2791 Dragør. Her har du mulighed for at prøve udstyret direkte, inden du beslutter dig.

Webshop
Find det udstyr du har brug for og få det sendt direkte hjem til dig eller til nærmeste postboks.

kitekollektivet sup kurser

Bliv klogere på SUP hos Kitekollektivet

FAQs

SUP er en god sport at dyrke både alene og sammen med andre. Det eneste det kræver for at være med er, at du kan svømme minimum 200 meter.

Vi underviser i SUP ved Sydvestpynten i Dragør, København. 

Sydvestpynten er kendt for gode forhold, hvor du kan bunde op til 100/200 meter ude. Der er sandbund og meget få sten.

På alle vores SUP kurser er alt nødvendigt udstyr inkluderet. Det eneste du skal medbringe er derfor en flaske vand, badetøj, håndklæde samt solcreme. Du kan også medbringe hat og/eller solbriller efter behov.

Der er mulighed for omklædning, bad og toilet ved Surfcentret.

Hvis du ingen eller kun lidt erfaring har med SUP, anbefaler vi altid at tage et SUP-kursus. Inden du tager ud på vandet alene bør du være i stand til følgende:

  • Du skal kunne holde balancen på boardet selv på mindre bølger
  • Du skal kunne padle i modvind uden problemer
  • Du skal kunne komme op på boardet på dybt vand
  • Du skal kende til sikre vejrforhold for SUP
  • Du skal kunne tage 100 % ansvar for dig selv og dit udstyr
  • Du skal vide, hvad du skal gøre, hvis du driver væk fra bredden
  • Du skal vide, hvordan man laver et power turn

Både og. Når du er på kursus hos Kitekollektivet dækker vores forsikring tredjepart, såfremt du skulle være uheldig at ramme andre med udstyret. 

Vores forsikring dækker desværre ikke dig og det er derfor vigtigt, at du tjekker, om du har en forsikring, der dækker dig selv i tilfælde af skader/ulykke. Vi går meget op i sikkerheden, men anbefaler dig at tjekke det med din forsikring, inden du tager på kursus.

Du skal selv sørge for at transportere dig til vores Surfcenter. Al wing surf undervisning foregår på Sydvestpynten tæt ved Surfcentret, hvor der både er gode parkeringsforhold og man nemt kan tage bussen til.

 

Vores gode samarbejde med Kitesport.nu gør, at vi kan tilbyde gode priser og tilbud til alle vores medlemmer. Skriv en mail til kontakt@kitekollektivet.dk med dine behov.