Mærk den friske luft, vandet & sammenholdet

Kitekollektivet

Meget kan ske på en almindelig biltur..

Historien bag Kitekollektivet

Kitekollektivet blev startet af de to unge fyre, Nicolaj og Alexander, der på daværende tidspunkt brugte lidt for meget tid i forelæsningssalen, mens diverse vindprognoser og vejrudsigter blev tjekket hvert andet minut. Hvis der var god vind, så kunne man bide sig sikker på, at bilen holdt pakket og klar til afgang parkeringspladsen, så de kunne komme hurtigst muligt på vandet efter forelæsningen.

Det var på en af deres mange køreture til vandet, at tankerne til Kitekollektivet opstod. Der var altid godt humør i bilen, og der blev ofte leget med tanken om at starte et helt nyt kitefællesskab, hvor tusindvis af ideer var oppe og vende. Alle idéerne omhandlede, hvordan de kunne skabe de bedste rammer for kitesurfere på Sjælland –  lige fra begynderen til den øvede. Fokus var dog altid på, hvordan de kunne gøre kitesurfing til en holdsport, hvordan de kunne skabe et bindeled til hverdagssurf, så det bliver mere end “bare en tur på vandet” i hverdagens tumult, og hvordan de kunne introducere endnu flere dejlige mennesker til den mest fantastiske sport.

I 2022 forlader Nicolaj skuden, mens Alexander fortsætter Kitekollektivet. Senere på året slår Kitekollektivet pjalterne sammen med Kent og Kitesport.nu.

Alexander og Kent er begge to passionerede kitesurfere, der vil det bedste for kitesporten. De så en oplagt mulighed for at styrke rammerne omkring sporten, så flere kan komme godt i gang og synes, det er fedt at blive ved med at kitesurfe.

Sammen kan Kitekollektivet og Kitesport.nu tilbyde kitesurfing kurser, et socialt fællesskab og kvalitetsudstyr til gode priser.

kitekollektivet har det altid sjovt
Kitekollektivet Eleveight

Gør som +150 andre medlemmer

Bliv en del af et unikt fællesskab

Kollektivet

Blev født ud fra en ambition om at skabe et socialt inkluderende fællesskab, der samler kitesurfere på strandene omkring Sjælland. Vi ønsker at gøre kitesurfing mere synlig, tilgængelig og sjovere for alle.

Gennem vores fælles interesse inspirerer vi hinanden, udveksler gode råd, tips & tricks samt gør hinanden bedre. Vi danner venskaber og sociale relationer. Kitekollektivet er afsættet til at komme på vandet og frirummet, hvor der er plads til alle.

Kernen i vores fællesskab er mennesker, der spreder glæde og smil. Mennesker, der lærer fra sig, deler erfaringer, og hjælper hinanden. For det er gennem samspillet og relationerne at Kitekollektivet skabes.

Kiteskolen

Bygger på et fælles værdigrundlag og en ambition om at bringe fællesskab, tilgængelighed og høj kvalitet sammen i én uddannelse. Gennem vores kurser ønsker vi at lære alle i kollektivet at kitesurfe sikkert og med optimal sjov og glæde. Vi garanterer, at du kommer trygt og sikkert videre med kitesurfing, og at du efter endt kursusforløb bliver en del af det bedste miljø og fællesskab med andre kite buddies.

Kitekollektivet prioriterer din sikkerhed og sammen med Kitesport.nu og Eleveight sørger vi for, at du undervises med det nyeste og mest sikre udstyr. Vi følger og hjælper dig hele vejen – fra din første gang på vandet, til køb af eget udstyr og videre til du bliver en habil og selvstændig kitesurfer.

Medlemsfordele

Hør fra vores medlemmer og kursister

Oplevelser hos Kitekollektivet

Sebastian Kjærgaard
Sebastian Kjærgaard
08/11/2022
Very nice and friendly instructors! Can only recommend this place :)
Morten Stovegaard
Morten Stovegaard
07/11/2022
Kan varmt anbefales! Der er styr på både sagerne og sikkerheden 👌
RUBEN GARCIA
RUBEN GARCIA
07/11/2022
great experience, great instructor feeling all the time safe with the kite
Ubbo van zessen
Ubbo van zessen
02/11/2022
Zeer goede service en hoogwaardige lessen!!
Stine Schwennesen
Stine Schwennesen
22/10/2022
Book DKs bedste surfkursus her! Hvis du skal surfe og leder efter et kursus så brug kitekollektivet. Ring ind og tag en snak med dem. De ved præcis hvad du har brug for og er meget hjælpsomme. Eller book det online hvis du er mere rutineret. Alle er simpelthen så flinke hele vejen rundt og altid dygtige og glade instruktører. Vi skulle ombookes mange gange pga manglende vind og der var aldrig noget ballade med det, altid flinke og hjælpsomme folk, igen. Og vi blev også tilbudt et sted tættere på vores bopæl end vores sommerhus, da vi ikke var i sommerhus efter sommeren. Meget flexibelt. Jeg anbefaler virkelig kotekollektivet, book! Det vil du ikke fortryde. Og go’ tur på vandet.
Kamal Grossard-Amin
Kamal Grossard-Amin
16/10/2022
Har haft begynderkursus med Kitekollektivet og har været super tilfreds. Sikkerheden bliver lagt vægt på og er i top. Lynæs er et genialt sted for begyndere, lavvandet og smukt. Instruktørerne dygtige, erfarne, opmærksomme og gik frem i det rigtige tempo for mig. God dialog for booking af timerne.
Rasmus Wolffhechel
Rasmus Wolffhechel
09/10/2022
Det har været en fornøjelse at været på begynder kitesurf kursus over 3 gange med Kitekollektivet - super gode instruktører og god kommunikation når kurser skulle flyttes når vinden manglede. Kan kun anbefale den
Niels Lauritzen
Niels Lauritzen
03/10/2022
Vi har netop været på en fantastisk kite weekend med Kitekollektivet. 6 håbefulde begynder, der alle have en super god oplevelse - ikke alt var nemt :-), men vi blev guidet trygt og godt igennem. Vi kommer helt sikkert igen og lur mig om ikke vi alle er kitere til sommer. Tak for velgennemført intro. Kan varmt anbefale Kitekollektivet
Mark Gershman
Mark Gershman
20/09/2022
DO NOT GO!!! For the two following main reasons : 1. The instructor Lucas was impecient and not the most caring 2. There are airplanes flying all the time above your head which drives your attention and there are rocks in the water!! * When I tryed to contact the owner Alexander he did not reply
Troels Palner
Troels Palner
01/08/2022
Fint forløb med en rigtig god underviser

Bliv medlem af Kitekollektivet

Udfyld formularen og bliv en del af Københavns fedeste fællesskab