Mærk den friske luft, vandet & sammenholdet

Events

Styrk fællesskabet blandt eleverne

Skoleevents

Giv dine elever en anderledes idrætsoplevelse og en sjov dag på vandet

Med Kitekollektivet kan eleverne få mulighed for at prøve forskellige vandsports-discipliner af i trygge rammer. Vi tilbyder undervisning i Stand Up Paddle (SUP), windsurfing og kitesurfing (obs. kun med trainerkites).

En dag på vandet kan give eleverne mulighed for at opdage nye sider hos sig selv og hinanden, der kan styrke sammenholdet i klassen. Her kan fællesskab, motivation, kommunikation- og samarbejdsevne blive styrket, når eleverne sættes på prøve i nye udfordringer.

Hvordan kan en dag med Kitekollektivet se ud?

Undervisningen starter med en lille intro til brug og håndtering af udstyr, sikkerhed samt vand og vejrforhold. Eleverne guides i en let opvarmning. Derpå bevæger vi os i samlet flok ud på stranden, hvor undervisningen finder sted.

På vandet introduceres eleverne blandt andet for vandtilvænning, padle- og balanceteknik, makkerredninger, styreøvelser, m.m.

Hvis I ønsker at afprøve flere vandsports-discipliner, så er det muligt at dele eleverne op i mindre grupper, som igennem dagen skifter mellem disciplinerne.

Det er også muligt at lave små udfordringer og konkurrencer undervejs, hvor eleverne enten skal hjælpes ad for at løse en udfordring eller konkurrere mod hinanden.

daycamp for børn hos kitekollektivet

En sjov teambuilding med kollegaerne

Firmaevents

Få en anderledes oplevelse sammen med dine kolleger

Med Kitekollektivet kan I få mulighed for at prøve forskellige vandsports-discipliner af i sikre rammer. Vi tilbyder undervisning i Stand Up Paddle (SUP), windsurfing og kitesurfing.

En dag på vandet kan give dig og dine kolleger mulighed for at opdage nye sider hos jer selv og hinanden, der kan styrke sammenholdet på arbejdspladsen. Her kan fællesskab, motivation, kommunikation- og samarbejdsevne blive styrket, når I sættes på prøve i nye udfordringer.

Hvordan kan en dag med Kitekollektivet se ud?

Vi starter med en lille intro til brug og håndtering af udstyr, sikkerhed samt vand og vejrforhold. I guides i en let opvarmning. Derpå bevæger vi os i samlet flok ud på stranden, hvor undervisningen finder sted.

På vandet introduceres I blandt andet for vandtilvænning, padle- og balanceteknik, makkerredninger, styreøvelser, m.m.

Hvis I ønsker at afprøve flere vandsports-discipliner, så er det muligt at dele jer op i mindre grupper, som igennem dagen skifter mellem disciplinerne.
Det er også muligt at lave små udfordringer og konkurrencer undervejs, hvor I enten skal hjælpes ad for at løse en udfordring eller konkurrerer mod hinanden.

Kitekollektivet elev med instruktør

Den perfekte opvarmning til festen

Polterabend

Få en sjov oplevelse på vandet

Vi lægger stort vægt på, at I skal have det sjovt og få en masse gode minder og historier med fra vores polter-events, som ryster jer sammen inden brylluppet. Vælg i ml, Windsurf eller SUP (stand up paddle) Begge dele er en god og sjov måde at lære de andre bryllupsgæster at kende på.

I bestemmer, om den skal stå på Windsurf, SUP race, SUP stafet eller SUP yoga. Alle kan være med og man behøver ikke at have prøvet det før.

Hvordan kan et polter-event med Kitekollektivet se ud?

Vi mødes til den aftalte tid ved København Surfcenter på Kalvebodvej 250 i Dragør. Her vil I få briefing om dagens aktivitet og efterfølgende mulighed for at klæde om. Mens vi er på vandet, kan I trygt efterlade jeres ting i surfcentret.

Alt efter hvilken aktivitet I har valgt vil vores instruktør tage jer med til vandet, hvor vi har 1-2 timer sammen. Herefter går turen tilbage til surfcentret, hvor I kan tage bad og klæde om.

I kan slutte af med mad og drikke i vores lounge, inden I suser videre mod næste aktivitet.

Det er IKKE tilladt at indtage alkohol før vandsportsaktiviteter – men I er velkommen til at feste bagefter! Kitekollektivet forbeholder sig retten til at afvise berusede personer.

Alle vores instruktører er certificerede og uddannede under Dansk Sejlunion. Det sikrer både gode events og høj sikkerhed på vandet.

Desuden foregår al aktivitet på lavt vand.

Det er heldigvis sjældent, at vi har måtte aflyse et arrangement pga.dårlige vejrforhold. Regnvejr er ikke en forhindring for at tage på vandet (vi bliver våde alligevel), men af sikkerhedsmæssige grunde aflyser vi ved meget kraftig blæst, lyn og torden. I tilfælde af, at Kitekollektivet aflyser pga urimelige vejrforhold refunderes betalingen selvfølgelig.

polterabend-event