Mærk den friske luft, vandet & sammenholdet

Kitesurfing

Af kitesurfere, for kitesurfere

Kitesurfing hos Kitekollektivet

Velkommen til vores side for kitesurf kurser. Her finder du alle vores forskellige kursus-tilbud, booking samt FAQ.

Kitesurfing er en hurtigt voksende sport i Danmark, der både giver dig mange gode smil på læben og sved på panden. 

Kitesurfing-lektionerne foregår på fladt vand med sandbund, hvor du kan bunde alle vegne. Det giver dig de bedste rammer for at komme hurtigt og sikkert i gang med sporten. 

Hos Kitekollektivet kan du vælge mellem fire typer kitesurfing kursus – prøvekursus samt privat, makker og hold-kurser.

Fællesskab som medlem af kitekollektivet
Kitesurfing Kurser trainerkite

Få 3 timer på Amager

Prøvekursus

Et kitesurfing prøvekursus er til dig, der søger en smagsprøve på kitesurfing. På et prøvekursus får du en sjov oplevelse, hvor du får indblik i, hvad kitesurfing er. Du vil afprøve de basale teknikker, prøve kræfter med en kite og blive trukket igennem vandet. Du skal dog ikke forvente at komme op på boardet, da det oftest kræver 10 timers undervisning for nybegyndere. Et prøvekursus er for 4-6 personer. Tag vennerne med under armen eller mød andre mennesker, der også er interesserede i at prøve kitesurfing!

Bemærk, at et prøvekursus foreløbigt kun foregår på Amager.

Online teorimappe

Fælles instruktør

Alt udstyr inkluderet

100% vindgaranti

Pris pr. person DKK 699,-

min. 4 deltagere

Vælg mellem 3, 5, 8 eller 11 timers forløb

Privatkursus

Et privat kitesurfing kursus er til dig, som søger maksimalt udbytte og læring. Gennem effektiv 1:1 undervisning og feedback af din egen instruktør, får du de bedste muligheder for at blive en selvstændig kitesurfer. 

Kurset tilrettelægges specifikt efter dine ønsker og niveau, så privatundervisning kan hjælpe dig til at nå dine mål, uanset om du er nybegynder eller øvet.

Vælg mellem et privatkursus på 2, 3, 5, 8 eller 11 timer. Vi anbefaler dog nybegyndere at tage et 11 timers kursus, da erfaringer viser, at det først er her, at kursisterne når at blive selvkørende og komme på boardet. Det tager typisk 10-15 timer at lære at kitesurfe.

Online teorimappe

Privat instruktør

Alt udstyr inkluderet

100% vindgaranti

Priser fra DKK 1298,-

Kurser egnet til ethvert niveau

Kitesurfing Kurser på tur
Kitesurfing Kurser elever

Vælg mellem et 3, 5, 8 eller 11 timers forløb

Makkerkursus

Makkerkurset er et af vores mest populære kitesurfing kurser og egner sig til dig, som søger maksimalt udbytte og læring i selskab med én anden. Kurset giver mulighed for at motivere og lære af hinanden, når I i samspil med jeres instruktør deler en sjov oplevelse på vandet. Kurset tilrettelægges specifikt efter dine ønsker og niveau. 

Vælg mellem et makkerkursus på 3, 5, 8 eller 11 timer. Vi anbefaler dog nybegyndere at tage et 11 timers kursus, da erfaringer viser, at det først er her, at kursisterne når at blive selvkørende og komme på boardet. Det tager typisk 10-15 timer at lære at kitesurfe. Da udstyret til kurset bl.a. vælges ud fra vægt, anbefaler vi at vægtforskellen på deltagerne ikke overstiger 15 kg, for at sikre, at begge får et optimalt udbytte af undervisningen. 

Tilmeld dig med en du kender eller lad os finde en makker til dig!

Online teorimappe

Privat instruktør

Alt udstyr inkluderet

100% vindgaranti

Priser fra DKK 999,-

Del oplevelsen med en du holder af

Vælg mellem et 4, 6, 10 eller 14 timers forløb

Gruppekursus

Gruppekurset er oplagt for en håndfuld venner eller familien, som nyder at have det sjovt og være aktive sammen. Dette kitesurf kursus giver mulighed for at motivere og lære af hinanden, når i sammen med jeres instruktør deler en sjov oplevelse på vandet. Kurset tilrettelægges specifikt efter jeres ønsker og niveau. Uanset om I ønsker et forløb eller bare at have en god dag sammen, skræddersyr vi et program specifikt til jer. 

På vores hold-kurser er I 3-4 deltagere. På den måde sikrer vi, at I får den bedste oplevelse og det største udbytte ved at tage kurset hos os. Da udstyret til kurset bl.a. vælges ud fra vægt, anbefaler vi at vægtforskellen på deltagerne ikke overstiger 15 kg, for at sikre, at alle får et optimalt udbytte af undervisningen. 

Vælg mellem et gruppekursus på 4, 6, 10 eller 14 timer. Vi anbefaler dog nybegyndere at tage et 10 eller 14 timers kursus, da erfaringer viser, at det først er her, at kursisterne når at blive selvkørende og komme på boardet. Det tager typisk 10-15 timer at lære at kitesurfe.

Online teorimappe

Privat instruktør

Alt udstyr inkluderet

100% vindgaranti

Priser fra DKK 2988,-

Styrk fællesskabet med en fed oplevelse

Kitesurfing Kurser undervisning

Kitekollektivet's kitesurfing teori

Bliv klar til dit kitesurfing kursus

Hvis du aldrig har prøvet kræfter med kitesurfing før, skal du have 2 timers teoriundervisning i vores surfcenter, inden dine praktiske timer på vandet. Det er en fordel, hvis du har gennemgået vores online teorimappe inden.

Teoriundervisning i surfcentret foregår på onsdage fra 19-21, så du kan selv vælge, hvilken dag det passer dig at deltage.

Teorien skal gøre dig klar til at komme på vandet og her lærer du blandt andet om vind og vejrforhold, sikkerhed, klargøring og nedpakning af kite, mm.

Rigtig god fornøjelse!

Play Video

Find en lokation nær dig

Her har vi kitesurf kurser

Leje af udstyr til Kitesurfing

Udlejning

Hos Kitekollektivet kan du også leje kitesurf udstyr, såfremt du er fortrolig med sporten og gerne have været på introkursus.

Al udstyr kan kun lejes ved Surfcentret på Kalvebodvej 250, 2791 Dragør.

Betingelser
Lejeudstyr skal hentes og afleveres inden for Surfcentrets åbningstid. Udstyret skal afleveres tørt og rengjort, såfremt dette ikke er tilfældet vil der blive pålagt et servicegebyr på 150 kr. 

Dagsleje gælder i 24 timer. Dvs. at lejer du udstyret onsdag kl 16, så skal det returneres senest torsdag kl 16. Ved for sen aflevering bliver der faktureret for en ekstra dag. 

Beklædning 1 time 2 timer 1 dag 1 uge
Våddragt 5/3
30
60
100
250
Vest
30
60
100
250
Trapetz
30
60
100
250
Hjelm
30
60
100
250
Sko
30
60
100
250
Samlet pakket
60
120
250
60
Rejsebag
-
-
50
200

Få det bedste kitesurf udstyr

Shop hos Kitekollektivet

Kitekollektivet og Kitesport.nu er gået sammen om at tilbyde al det bedste fra kite-, wind- og wing surf samt SUP. Derfor finder du masser af kvalitetsudstyr på både webshop og i vores fysiske butik i København Surfcenter.

Vi tilbyder en service, hvor det er muligt for dig at teste forskellige produkter på vandet, inden du beslutter dig for, hvilket kite-udstyr, der passer dig bedst.

Så er du på jagt efter noget nyt kite-, wind- eller wing-udstyr som kite, sejl, board, twintip, neopren handsker, neopren våddragt, neopren sko, trapez mm., så tag kontakt til os.

Butik
Du finder vores butik ved Surfcentret på Kalvebodvej 250, 2791 Dragør. Her har du mulighed for at prøve udstyret direkte, inden du beslutter dig.

Webshop
Find det udstyr du har brug for og få det sendt direkte hjem til dig eller til nærmeste postboks. Du får fri fragt ved køb over 500,-.

Kitekollektivet udstyr

Bliv klogere på Kitesurfing hos Kitekollektivet

FAQs

Kitekollektivet og vores kurser er for alle der har lyst til at kitesurfe. 

For at kunne deltage på vores hold-kurser skal du være fyldt 12 år og selv kunne svømme 200 meter med redningsvest på .

Kitekollektivet og vores kurser er for alle der har lyst til at kitesurfe. 

Vi har ikke en ambition om at håndtere så mange kursister som muligt, men at lære alle i vores kollektiv at windsurfe sikkert og med maksimal fornøjelse. Fælles for kurserne er ambitionen om, at alle har et habilt udgangspunkt for at stå selv efter endt kursus. I Kitekollektivet tilbyder vi hold- og privatkurser.

‍Privatkurser
Det private kursus er til dig, der søger maksimalt udbytte og læring. Du vil få 1:1 undervisning af din instruktør, hvilket giver de bedste og hurtigste betingelser for at blive en selvstændig kitesurfer. Dette kursus hjælper dig til at nå dine mål, uanset om du er nybegynder eller øvet.

Makkerkurser
Makker kurset er en rigtig sjov måde at lære at kitesurfe på. Her vil I være to kursister og én instruktør. Du kan tilmelde dig med en du kender, eller vi sætter dig sammen med en anden, der ligeledes ønsker et makker-kursus. Der er mulighed for at dele tips og tricks med din makker og se hvordan hinanden gør, hvilket giver optimale vilkår for læring. ‍

Gruppekurser
Er I en gruppe på 3-4 personer, der ønsker et forløb eller bare god og sjov dag sammen, så skræddersyr vi programmet specifikt til jer.

Både og. Når du er på kursus hos Kitekollektivet dækker vores forsikring tredjepart, såfremt du skulle være uheldig at ramme andre med udstyret.

Vores forsikring dækker desværre ikke dig og det er derfor vigtigt, at du tjekker, om du har en forsikring, der dækker dig selv i tilfælde af skader/ulykke. Vi går meget op i sikkerheden, men anbefaler dig at tjekke det med din forsikring, inden du tager på kursus.

Som kitesurfer er man afhængig af vinden, og derfor giver Kitekollektivet altid vindgaranti. Det betyder, at skulle vinden svigte eller være for kraftig på den aftalte dag, aftaler vi en ny dato hurtigst muligt, hvor dit kursus vil blive afviklet.

Vi er en mobil og fleksibel kitesurfingskole, hvilket gør, at vi kan undervise på de bedste og mest begyndervenlige spots på Sjælland.

Sydvestpynten (Dragør)

Ved Café Sylten (Dragør)

Lynæs

Nivå

Farø (Bogø)

Præstø (Feddet Havn)

Det eneste, du skal medbringe på vores kurser, er badetøj & håndklæde samt tøj, der passer til vejrforholdene, da vi starter på land. Derudover anbefaler vi, at du medbringer lidt snacks og drikke samt eventuelt solcreme på de varme dage.

Der er mulighed for omklædning, bad og toilet ved København Surfcenter.

Du skal selv sørge for at transportere dig til undervisningsstedet.

Vores gode samarbejde med Kitesport.nu gør, at vi kan tilbyde gode priser og tilbud til alle vores medlemmer. Skriv en mail til kontakt@kitekollektivet.dk med dine behov.

Privatkursus

Kurset bliver tilrettelagt efter dit niveau og det er derfor muligt at tage kurset uanset dit niveau.  

Hvis du aldrig har prøvet kræfter med kitesurfing før, skal du minimum vælge et 5 timers forløb, da dette inkluderer 2 timers teoriundervisning, hvor du blandt andet lærer om vindforhold og sikkerhed. Teoriundervisning ligger fast én gang om ugen på en hverdag i København Surfcenter og du vælger selv, hvilken dag det passer dig at tage din teoriundervisning.

Et 5 timers kitesurfingkursus egner sig til dig, der gerne vil prøve kræfter med kitesurfing for første gang og få en fornemmelse af sporten.

Vi anbefaler, at du vælger et 11 timers kursus, da du så får 9 timer på vandet samt 2 timers teori. På den måde får du den bedste oplevelse og start på at blive en selvstændig kitesurfer. 

Har du prøvet kitesurfing før og blot skal have genopfrisket sikkerheden samt hvordan udstyret virker efter en længere pause fra sporten, så kan du vælge et 2 eller 3 timers kursus uden teoriundervisning. Er det meget længe siden, at du har kitesurfet, så anbefaler vi dog, at du vælger et 5 timers kursus med teoriundervisning, så du er helt klar til at stå på egne ben.

Alle kitesurfing-kurser inkluderer en online teorimappe, egen instruktør og alt det nødvendige udstyr, så du er klædt så godt på som muligt til at blive en selvstændig kitesurfer. 

Et 11 timers kursus inkluderer desuden også Kitekollektivets t-shirt, et årsmedlemskab af Kitekollektivet samt rabatter på køb af kitesurfingudstyr. Uanset om du vælger et kitesurfing-kursus på 8 eller 11 timer, kan du få op til hele kursets pris i rabat ved køb af udstyr her. Ved køb af kurset modtager du en rabatkode, som kan bruges til at bestille dit udstyr via linket.

Et 11 timers kursus til en nybegynder vil typisk se ud som som følgende:

Makkerkursus

Kurset tilrettelægges specifikt efter de enkeltes ønsker og behov og derfor egner kurset sig både til nybegyndere og øvede.

Hvis du aldrig har prøvet kræfter med kitesurfing før, skal du minimum vælge et 5 timers forløb, da dette inkluderer 2 timers teoriundervisning, hvor du blandt andet lærer om vindforhold og sikkerhed. Teoriundervisning ligger fast én gang om ugen på en hverdag i København Surfcenter og du vælger selv, hvilken dag det passer dig at tage din teoriundervisning.

Et 5 timers kitesurfingkursus egner sig til jer, der gerne vil prøve kræfter med kitesurfing for første gang og få en fornemmelse af sporten. 

Vi anbefaler, at du vælger et 11 timers kursus, da du så får 9 timer på vandet samt 2 timers teori. På den måde får du den bedste oplevelse og start på at blive en selvstændig kitesurfer. 

Har du prøvet kitesurfing før og blot skal have genopfrisket sikkerheden samt hvordan udstyret virker efter en længere pause fra sporten, så kan du vælge et 3 timers kursus uden teoriundervisning. Er det meget længe siden, at du har kitesurfet, så anbefaler vi dog, at du vælger et 5 timers kursus med teoriundervisning, så du er helt klar til at stå på egne ben.

Alle kitesurfing-kurser inkluderer online teorimappe, en fælles instruktør dig og din makker samt alt det nødvendige udstyr, så I er klædt så godt på som muligt til at blive en selvstændige kitesurfere. 

Et 11 timers kursus inkluderer desuden også Kitekollektivets t-shirt, et årsmedlemsskab af Kitekollektivet samt rabatter på køb af kitesurfingudstyr. Uanset om I vælger et kitesurfing-kursus på 8 eller 11 timer, kan I få op til hele kursets pris i rabat ved køb af udstyr her. Ved køb af kurset modtager I rabatkoden, som I kan bruge til at bestille udstyr med via linket.

Et 11 timers kursus til to nybegyndere vil typisk se ud som som følgende:

Gruppekursus

Vi er parate til at give jer de bedste muligheder og optimal læring til at blive selvstændige kitesurfere, uanset gruppens størrelse og niveau.  

Hvis du aldrig har prøvet kræfter med kitesurfing før, skal du minimum vælge et 6 timers forløb, da dette inkluderer 2 timers teoriundervisning, hvor du blandt andet lærer om vindforhold og sikkerhed. Teoriundervisning ligger fast én gang om ugen på en hverdag i København Surfcenter og du vælger selv, hvilken dag det passer dig at tage din teoriundervisning.

Et 6 timers kitesurfing-kursus egner sig til jer, der gerne vil prøve kræfter med kitesurfing for første gang og få en fornemmelse af sporten. 

Vi anbefaler, at du vælger et 10 eller 14 timers kursus, da du så får hhv. 8 eller 12 timer på vandet. På den måde får du den bedste oplevelse og start på kitesurfing. 

Har du prøvet kitesurfing før og blot skal have genopfrisket sikkerheden samt hvordan udstyret virker efter en længere pause fra sporten, så kan du vælge et 4 timers kursus uden teoriundervisning. Er det meget længe siden, at du har kitesurfet, så anbefaler vi dog, at du vælger et 6 timers kursus med teoriundervisning, så du er helt klar til at stå på egne ben.

Alle kitesurfing-kurser inkluderer en online teorimappe, en fælles instruktør pr. tre kursister i gruppen og alt det nødvendige udstyr, så I er klædt så godt på som muligt til at blive en selvstændige kitesurfere. 

Et 14 timers kursus inkluderer desuden også Kitekollektivets t-shirt, et årsmedlemsskab af Kitekollektivet samt rabatter på køb af kitesurfingudstyr. Uanset om I vælger et kitesurfing-kursus på 8 eller 11 timer, kan I få op til hele kursets pris i rabat ved køb af udstyr her. Ved køb af kurset modtager I rabatkoden, som I kan bruge til at bestille udstyr med via linket.

Et 14 timers kursus til en gruppe nybegyndere vil typisk se ud som som følgende: