Mærk den friske luft, vandet & sammenholdet

Wingsurfing

Af kitesurfere, for kitesurfere

Wingsurfing hos Kitekollektivet

Velkommen til vores side for wing surfing. Her finder du alle vores forskellige kursus-tilbud, booking samt FAQ.

Har du allerede prøvet kræfter med vandsports-discipliner som kite- eller windsurfing, men er klar på at prøve noget nyt? Så er wing surf måske din næste udfordring. Hos Kitekollektivet kan du booke kursus til det niveau, der passer dig. 

Wing surfing ved Sydvestpynten i København foregår på fladt vand med sandbund, hvor du kan bunde alle vegne. Det giver dig de bedste rammer for at komme hurtigt og sikkert i gang med sporten. 

Hos Kitekollektivet kan du vælge mellem to typer wing surfing-kursus – privat og hold.

Wing kursus hos Kitekollektivet
Begynder wing kursus hos kitekollektivet

Til dig der gerne vil i gang

Wingsurfing begynderkursus

På dette kursus lærer du den grundlæggende praktik og teori i wingsurfing. Kurset kan ses som forberedelse til næste step, som er at skulle mestre at svæve over vandet med foil under wingboardet. Efter en tørsession (ca. 40 minutter), hvor du lærer wingen at kende, kommer du ellers direkte på vandet. Det maksimale antal deltagere er 6 elever pr. instruktør. Hver Kursist får sit eget wingsurf sæt lige fra starten, så hurtige fremskridt er garanteret!

Dette kursus henvender sig til alle, der er interesseret i wingfoiling og har ringe eller ingen erfaring inde for foiling. Efter disse 6 timer er du godt klædt på til at gøre hurtige fremskridt på wingfoilboardet og kan booke vores 3-timers wingfoil fortsætterkursus, som handler om at winge med foil under boardet. Wingsurfing begynder kurset er selvfølgelig også for alle, der bare vil hygge med wingen på et windsurfboard, SUP-board eller lignende.

Fælles instruktør

Alt udstyr inkluderet

100% vindgaranti

1 lektion á 3 timer

Pris pr. person DKK 699,-

Til dig der vil blive bedre

Wingsurfing fortsætterkursus

Dette kursus henvender sig til alle begyndere, der allerede har haft deres første timer på vandet med wing og nu er ivrige efter at svæve de første meter over vandet med en foil under boardet. Wingfoiling er for mange en ny vandsport og derfor har vi valgt at et fortsætterkursus skal foregå i små grupper af 3 (max. 3 kursister pr. instruktør). Et tæt læringsmiljø sikrer massere af succesoplevelser i løbet af sessionens 2 – 3 timer.

Til en wingfoil fortsætterkursus får hver kursist sit eget wingfoil sæt at øve sig med, så hurtige fremskridt og sjove timer på vandet er garanteret!

Fælles instruktør

Alt udstyr inkluderet

100% vindgaranti

1 lektion á 3 timer

Pris pr. person DKK 999,-

wingsurfing-fortsaetterkursus-koebenhavn-kitekollektivet
Wing Kursus hos Kitekollektivet. prøv det her.

Til dig der ønsker mere undervisning

Wingsurfing privatundervisning

Få din egen instruktør, der underviser dig i netop det du har behov for. Privatundervisning er lavet til 1 person for at sikre at den individuelle instruktion er i top. Dette kursus henvender sig til alle, der allerede har haft deres første wing oplevelse (fx. på vores begynderkursus) og nu er ivrig efter at svæve de første meter over vandet.

Fra kursets start får du udleveret dit eget wingsurf/foil sæt at øve dig på, så hurtige fremskridt på vandet er garanteret.

Egen instruktør

Alt udstyr inkluderet

100% vindgaranti

4 lektioner á 3 timer

Pris pr. person DKK 1299,-

Leje af wingsurfing udstyr

Udlejning

Hos Kitekollektivet kan du også leje wing surf-udstyr, såfremt du har haft intro-kursus hos os eller en anden udbyder og er fortrolig med sporten.

Al udstyr kan kun lejes ved Surfcentret på Kalvebodvej 250, 2791 Dragør.

Betingelser
Lejeudstyr skal hentes og afleveres inden for Surfcentrets åbningstid. Udstyret skal afleveres tørt og rengjort, såfremt dette ikke er tilfældet vil der blive pålagt et servicegebyr på 150 kr. 

Dagsleje gælder i 24 timer. Dvs. at lejer du udstyret onsdag kl 16, så skal det returneres senest torsdag kl 16. Ved for sen aflevering bliver der faktureret for en ekstra dag. 

Ved leje af udstyr skal der indsendes/vises billedlegitimation samt betales et depositum på 1500 kr.

Gå ikke ned på udstyr

Shop hos Kitekollektivet

Kitekollektivet og Kitesport.nu er gået sammen om at tilbyde al det bedste fra kite-, wind- og wing surf samt SUP. Derfor finder du masser af kvalitetsudstyr på både webshop og i vores fysiske butik i Surfcentret.

Vi tilbyder en service, hvor det er muligt for dig at teste forskellige produkter på vandet, inden du beslutter dig for, hvilket kite-udstyr, der passer dig bedst.

Så er du på jagt efter noget nyt kite-, wind- eller wing-udstyr som kite, sejl, board, twintip, neopren handsker, neopren våddragt, neopren sko, trapez mm., så tag kontakt til os.

Butik
Du finder vores butik ved Surfcentret på Kalvebodvej 250, 2791 Dragør. Her har du mulighed for at prøve udstyret direkte, inden du beslutter dig.

Webshop
Find det udstyr du har brug for og få det sendt direkte hjem til dig eller til nærmeste postboks.

Wing Shop hos Kitekollektivet. Køb dit udstyr her.

Bliv klogere på Wingsurfing hos Kitekollektivet

FAQs

Kitekollektivet og vores kurser er for alle der har lyst til at wing surfe. 

For at kunne deltage på vores hold-kurser skal du være fyldt 12 år og selv kunne svømme 200 meter med redningsvest på.

Vi har ikke en ambition om at håndtere så mange kursister som muligt, men at lære alle i vores kollektiv at wing surfe sikkert og med maksimal fornøjelse. Fælles for kurserne er ambitionen om, at alle har et habilt udgangspunkt for at stå selv efter at have gennemførst både begynder og øvet kurserne. 

I Kitekollektivet tilbyder vi intro-, begynder- og øvet-kurser inden for wing surf. 

‍Intro: Intro-kurset er til dig, der bare lige vil prøve kræfter med wing, inden du beslutter, som du skal tage et kursus. 

Begynder: Begynderkurset er for dig, der aldrig har prøvet wing surf før eller prøvet det et par gange. Her lærer du at kontrollere en wing, dog uden at bruge foilboard.

Øvet: Kurset for øvede er for dig, der allerede kan wing surfe eller har gennemført vores begynderkursus. På dette kursus får du både wing og foilboard med på vandet og har derfor mulighed for at få den fulde oplevelse med wing foil.

Både og. Når du er på kursus hos Kitekollektivet dækker vores forsikring tredjepart, såfremt du skulle være uheldig at ramme andre med udstyret. 

Vores forsikring dækker desværre ikke dig og det er derfor vigtigt, at du tjekker, om du har en forsikring, der dækker dig selv i tilfælde af skader/ulykke. Vi går meget op i sikkerheden, men anbefaler dig at tjekke det med din forsikring, inden du tager på kursus.

Ved wing surf er man afhængig af vinden og derfor giver Kitekollektivet altid vindgaranti. Det betyder, at skulle vinden svigte eller være for kraftig på den aftalte dag, aftaler vi en ny dato hurtigst muligt, hvor dit kursus vil blive afviklet.

Vi underviser i wing surf ved Sydvestpynten i Dragør, København.

Det eneste, du skal medbringe på vores kurser, er badetøj & håndklæde samt tøj, der passer til vejrforholdene, da vi starter på land. Derudover anbefaler vi, at du medbringer lidt snacks og drikke samt eventuelt solcreme på de varme dage. 

Der er mulighed for omklædning, bad og toilet ved Surfcentret.

Du skal selv sørge for at transportere dig til vores Surfcenter. Al wing surf undervisning foregår på Sydvestpynten tæt ved Surfcentret, hvor der både er gode parkeringsforhold og man nemt kan tage bussen til.

Vores gode samarbejde med Kitesport.nu gør, at vi kan tilbyde gode priser og tilbud til alle vores medlemmer. Skriv en mail til kontakt@kitekollektivet.dk med dine behov.

Vælg et kursus som passer dig

Wingsurf kurser

Begynder

Begynderkurset er for dig, der aldrig har prøvet wing surf før eller prøvet det et par gange. Her lærer du at kontrollere en wing, dog uden at bruge foilboard.

Er I flere, der gerne vil prøve det sammen? Fedt! I kan være op til 3 personer. Antallet af personer vælges i ved booking.

Alt udstyr er inklusive i kurset.

Pris pr. person DKK 1195,-

En lektion á 2 timer

Øvet

Kurset for øvede er for dig, der allerede kan wingsurfe eller har gennemført vores begynderkursus. På dette kursus får du både wing og foilboard med på vandet og har derfor mulighed for at få den fulde oplevelse med wing foil.

Er I flere, der gerne vil prøve det sammen? Fedt! I kan være op til 3 personer. Antallet af personer vælges i ved booking.

Alt udstyr er inklusive i kurset.

Pris pr. person DKK 761,-

En lektion á 2 timer