En sjov og lærerig oplevelse

Daycamp for børn

Velkommen til vores sjove Daycamp for børn mellem 10-14 år. Find badetøjet frem og lad surf eventyret begynde hos København Surfcenter. Vores camp er designet til at give børn den ultimative kombination af sjov, læring og havglæde.

Med erfarne instruktører i sikre og smukke omgivelser vil børnene opleve den fantastiske verden af vandaktiviteter, nye venskaber og gode grin på bølgetoppen. Her vil de blive introduceret til windsurf, kitesurf, kajak, SUP board og mange andre sjove aktiviteter i løbet af 4 dage og vi skal nok tage os godt af dem. I tilmelder jeres børn i kategorien 10-12 år eller 12-14 år og der er plads til 18 børn i hver kategori.

Tid og pris
Vores Daycamp er fra mandag til torsdag fra kl. 9-15.  Vi mødes ved København Surfcenter og gennemgår aktiviteterne for dagen. Aktiviteterne for dagene kan variere alt efter vejret, men vi forsøger at komme en masse på vandet. Vi spiser frokost kl 12:00 alle dage Det koster 2499,- kroner  ( 1999,- med  20% rabat. ) at deltage i campen og inkluderer følgende:

Book nu og spar 20%

daycamp for børn hos kitekollektivet

Program for campen

Dag 1: Sjove lege hvor vi kan lære hinanden at kende, vi taler om sikkerhed i naturen og på havet, introduktion til forskellige former for surfing. 

Dag 2: Vi skal udforske og undervises i kajak og SUP board. 

Dag 3: Introduktion til kitesurf, vi taler om sikkerhed og skal prøve at flyve med en kite.

Dag 4: Vi skal lege og konkurrere med hinanden og mod hinanden på land og i vand.

Sikkerhed

Vi prioriterer sikkerheden højt, når vi inviterer jeres børn med på campen. Vi taler i fællesskab om sikkerhed og sørger for at alle har svømmeveste på, når vi er på vandet. 

Som forælder er man også velkommen til at være med på sidelinjen. 

Før campen skal forældre eller værge læse og underskrive vores samtykkeerklæring. Download den her, underskriv og send retur.

Huskeliste

  • Badetøj
  • Håndklæde
  • Våddragt (kan lejes)
  • Vådsko (kan lejes)
  • Drikkedunk
  • Svømmevest (hvis du har en)
  • Tøj der passer til vejret vejret

Det er obligatorisk at bære svømmevest under alle aktiviteter på vandet. Hvis du ikke ejer en svømmevest, stiller vi en til rådighed.

Husk gerne lidt lommepenge, da det vil være muligt at købe lidt i vores surfcafé.

Afbestilling

Du kan ombooke senest 14 dage inden campstart, herefter er det ikke længere muligt at rykke din booking. Se de øvrige forretningsbetingelser her.