Kom godt fra start

Windsurf begynder camp

Drømmer du om at suse hen over vandet, føle vinden i håret og få den sjoveste surfoplevelse?

Så kan du godt glæde dig til vores windsurf camp, hvor eventyret begynder. Vi kombinerer interessen for windsurfing med fællesskab, hyggelige omgivelser, sund mad og gode grin. Vi vil over en weekend introducere dig for sportens teoretiske samt praktiske viden og hjælpe dig med at blive en selvstændig surfer.

windsuft begynder camp hos kitekollektivet

Campen inkluderer

Mere end 10 timers veltilrettelagt instruktion af professionelle undervisere. Vores undervisere har mange års erfaring i at inspirere og formidle undervisning på en pædagogisk måde.

Et af Danmarks bedste alsidige surfspots med begyndervenlige forhold.

Et fællesskab med 12 andre ivrige vandhunde, der også gerne vil lære sporten.

Et instruktør crew der er på stedet hele døgnet for at skabe et unikt socialt fællesskab.

Fuld forplejning med sund og nærende mad.

Spørgsmål til kitesurf begynder camp

FAQs

Campen koster 3499 kr. og inkluderer følgende: 

  • Overnatning i glamping telte inkl. dyne, linned og badehåndklæde (op til 4 pr. telt) 
  • Fuld forplejning 
  • 10 timers windsurfing undervisning 
  • Aktivitetsmoduler med undervisning i wakeboard, skimboard, longboard og standup paddle 
  • Alt udstyr 
  • Sauna 

*der gives ikke rabat på fravalg af overnatning samt medbringes af eget udstyr 

Du behøver ikke have stiftet bekendtskab med kitesurfing, for at deltage i campen. Du vil blive en del af en gruppe på fire deltagere plus instruktør. Det skal danne nogle trygge rammer, hvor i kan inspirere hinanden og dele tips / tricks undervejs. Alt undervisning foregår på lavt vand, hvor der er de bedste forudsætninger for lære sporten og der vil altid være en instruktør ved jer. 

* De aktive elementer kan variere alt efter vind og vejr. Vi bestræber os på at have boards under fødderne på den ene eller anden måde. Det kan fx. være i form af en stand up paddle tur, kitesurf, longboard tur til Dragør havn for is, wakeboard bag båd osv. Det kan også være aktive elementer i form af noget træning, volleykamp, badetur ved havnen osv.

 

I vores camps vil der være fuld forplejning i form af 2 x morgenmad, 2 x frokost og 2 x  aftensmad. Vi vil bestræbe os på at måltiderne består af gode og sunde råvarer.

Der vil være vand og kaffe til rådighed hele weekenden og mulighed for at købe andre drikkevarer og snacks i vores surfcafé. Ved yderligere behov ift. mad og drikke, kan deltagerne selv medbringe.

Minimum 8 deltagere og maks 12 deltagere pr. camp.

Ved afbestilling 1 mdr. før refunderes 100% af bookingen. Ved afbestilling 2 uger før refunderes 50%. Du kan altid ombooke dato og tidspunkt for dit kursus gratis op til 2 uger før startdatoen.