forretningsbetingelser hos kitekollektivet

Generelle oplysninger

Kitekollektivet I/S
Amerikavej 24, 1tv
1756 København V
Tlf: 60698219
Tlf: 71994006
Email: kitekollektivet@gmail.com

Betaling

Hos Kitekollektivet kan der betalings med Mobilpay eller kontanter. Betalingen vil bedes i forbindelse med booking af vores kursuser. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl.

Afbestilling af kurser

Booker du et kitesurfingkursus på et ønskede tidspunkt i en periode, reserverer du en dato og en tid, som vil spærre for andre evt. bookinger. Hvis du skulle blive forhindret i at møde op til din booking skal du melde det så hurtigt du kan til os, sådan at vi kan fylde andre ind på din plads. Afbestiller du mindre end 24 timer før kursusstart, forbeholder vi os retten til at kræve 50% af kursusprisen i gebyr. Udebliver du helt fra kursuset opkræver vi 100% af kursets pris – dog er dette yderst sjællendt blevet taget ud brug. Vi forbeholder os retten til at aflyse og ombooke ift. Vejrforhold.

Afvikling af kurser

På vores kurser giver vi en vindgaranti. Det betyder at vi selvfølgelig kun afvikler dit kursus, så længe vind og vejr tillader det. Skulle vejrprognoserne svigte aftaler vi selvfølgelig en ny dato i fællesskab hvor dit kursus vil blive afviklet. Vindgarantien gælder såfremt at VI vurderer, at forholdene den ønskede dag ikke kommer til at fungere til den valgte aktivitet. Det er til hver en tid vores kald om vejret kommer til at fungere eller ej. Lige ledes vil skiftende forhold under kurset forekomme og her er det altid vores ansvar som instruktør, at kald hvorvidt et kursus skal forsætte eller stoppes. Hos os afregnes der altid frem til første hele time og den resterende tid kan enten overflyttes til en ny dato efter aftale eller refunderes hvis det ønskes. F.eks.: afvikles halvdelen af kurset, kan halvdelen af pengene refunderes eller overflyttes til ny dato. Hvis kursister ønsker at anvende eget udstyr, forbeholder vi os altid retten til at afvise at brugen af udstyret, hvis vores instruktør vurderer at det ikke lever respektive sikkerhed. For os sætter vi sikkerhed som første prioritet og vi afviser f.eks. at undervise med kiteudstyr der er 5 årgammelt, da sikkerheden er blevet markant bedre på nyt udstyr.

Forsikring og ansvar

Vi har tegnet en ansvarsforsikring hos Codan der dækker Kitesurfing og anden vandsport for både vores instruktør og kursister på alle vores kurser. Hos os er alle vores instruktør Dansk Sejlunioncertificeret.Vi anbefaler alle vores kursister, at tjekke deres egen forsikring, inden man selv forsætter med kitesurfing, da det stadig ikke er alle forsikringsselskaber der dækker kitesurfing i en almindelig ulykkesforsikring, da det kan gå ind under ekstremsport. Deltager bør ligeledes læse og acceptere Dansk Sejlunions standard tilmelding for kitesurfingundervisning. Vi forbeholder os retten til at afvise en kursist for deltagelse, hvis det vurderes ar deltageren ikke er i strand til at deltage i kurset.

Shopping Cart

Privatkursus

2750,- | 5250,-

Vælg mellem 5 eller 10 timers kursus

Det individuelle kursus er henvendt til dig, der søger maksimalt udbytte og læring på dit kursus. Du vil få 1:1 læring af din instruktør hvilket giver de bedste og hurtigste betingelser for at blive en selvstændig kitesurfer. Dette kursus hjælper dig til at nå dine mål, uanset om du er en helt nybegynder eller øvet.

Kurset inkluderer

*Gælder kun ved køb af 10 timers kurser
 
Vores kurser tilrettelægges specifikt efter den enkelte persons ønsker og behov, men som nybegynder vil din kursusgang se ud som følgende:
 
1. Kursusgang (5 timer)
 
 • Vi mødes på stranden til velkomst og introduktion
 • Gennemgang af teori
 • Styreøvelser med trainer kiter
 • Gennemgang af sikkerhed og udstyr
 • Vi klæder om til våddragt og i vandet med os!
 • Styreøvelser med kite
 • Kursisten prøver med board
 • Tak for denne gang og vi ses på vandet

2. Kursusgang (5 timer)

 • Velkomst og omklædning på stranden
 • Opsamling fra sidst
 • Øver på at surfe selv
 • Tak for denne gang og vi ses på vandet!

*Vi anbefaler altid nybegyndere at tage et 10 timers kursus, da erfaringer viser at det er her folk når at blive selvkørende. Dette kursus er en rigtig god mulighed for at prøve kræfter med kitesurfing første gang og se om det er noget for dig, hvorefter du altid kan booke flere timer