Copenhagen sport Adventures ApS

Forretningsbetingelser

Generelle oplysninger

Copenhagen sport Adventures ApS
Vierdiget 140, 2791 Dragør
CVR: 43148699
Telefon: +45 38429998
Mail: kontakt@kitekollektivet.dk

Booking

Kitekollektivet’s services er underlagt køb af oplevelser og hotelovernatninger og er derfor ikke underlagt de normale regler om 14 dages fortrydelsesret. Efter booking af en service, modtager gæsten en bekræftelse på e-mail. Fra gæsten modtager sin bekræftelse på mail, er der 24 timers fortrydelsesret. Herefter er bookingen bindende fra begge parters side.

Betaling

Hos Kitekollektivet kan der betales med Mobilepay eller kontanter. Betaling vil foregå i forbindelse med booking af vores kurser. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl.

Afbestilling & Ombooking

Gæsten har 24 timers fortrydelsesret efter modtagelse af en bekræftelsesmail. 24 timer efter modtagelse af en bookingbekræftelse, er bookingen bindende og den kan ikke længere afbestilles.

Anmodninger om afbestillinger skal sendes til kontakt@kitekollektivet.dk. Ombooking er gratis og skal skal ske i henhold til følgende tabel:
- Events (fx koncerter, fællesspisning) Ombooking er ikke muligt
- Udlejning & Sauna* Ombooking skal ske inden kl. 10.00 på udlejningsdagen
- Kursus, Camps & Overnatning* Ombooking skal ske senest 14 dage inden ankomstdagen.

*Kitekollektivet er ansvarlig for at afgøre, om servicen kan gennemføres i det pågældende vejr. Ved aflysning fra Kitekollektivet’s side, har gæsten altid ret til at ombooke servicen uden ekstra gebyr. Afbryder kitekollektivet en igangværende service, har gæsten ret til at ombooke den resterende del af servicen. Ved ombooking modtager gæsten et tilgodebevis, som kan anvendes på www.kitekollektivet.dk.

Ankomst

Gæsten skal melde sin ankomst i surfcafen, hvor gæsten skal oplyse sin booking, der står angivet i bookingbekræftelsen. I tilfælde af, at gæsten skal melde sin ankomst et andet sted, vil der blive infomeret om det.

Force Majeure

Kitekollektivet kan annullere bookings uden varsel i tilfælde af force majeure, strejke eller andre udefrakommende og uforudsete omstændigheder. Gæsten har i disse tilfælde ret til at ombooke sin service til en anden dato.

Ansvar

Det er gæstens ansvar at tjekke, at interiør og udstyr ikke fejler noget inden brug. Ved booking og betaling accepterer gæsten at stå til ansvar for eventuelle mangler og skader på inventar og udstyr, der er opstået under opholdet. Eventuelle fejl, mangler og uheld, skal hurtigst muligt meddeles til Kitekollektivet. Ved booking og betaling accepterer gæsten at dække eventuelle omkostninger ved ekstraordinær rengøring, reparation og genanskaffelse af bortgået eller ødelagt inventar. Kitekollektivet sender en faktura til gæsten efter skaden er udbedret.

Under opholdet

Det er muligt at ændre antallet af deltagere til kurser, camps og i overnatning indtil 14 dage inden ankomstdagen. Eventuelle opjusteringer af antal deltagere kan ske helt op til afviklingsdagen efter aftale med receptionen, såfremt der er ledighed. Det er ikke tilladt at være flere deltagere end angivet i bookingen. Enhver reservation er personlig og kan ikke overdrages uden tilladelse fra Kitekollektivet – et brud på reglerne vil medføre omgående bortvisning uden mulighed for refusion.

Dyr

Vi elsker dyr, og det er tilladt at medbringe din pelsede ven i både Shoppen, på surfcafen og i vores Tent Homes Glamping. En hund koster det samme som en ekstra person, og betalingen dækker ekstra omkostninger til rengøring.

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge indendørs i Kitekollektivet, inklusiv telte. Det er heller ikke tilladt at ryge i Campsite grundet brandfare. Gæster, der ikke følger vores rygepolitik vil blive bedt om at forlade kitekollektivet. Rygning i vores overnatningsenheder medfører en ekstraregninger på 1895 kr..

Mistede ejendele og sikkerhed

Kitekollektivet er ikke ansvarlig for gæstens eventuelle ødelagte og mistede ejendele. Kitekollektivet kan hverken garantere at kunne sende glemte ejendele og dækker heller ikke forsendelsesomkostningerne. Gæsten er ansvarlig for sin egen sikkerheden i Kitekollektivet og ved ophold i havet. Vores gæster er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er mistanke om, at noget ikke er som det skal være.

Typografiske fejl

Alle mennesker kan begå fejl – og vi forbeholder os retten til at lave tastefejl på vores hjemmeside og sociale medier.

Klager

Ved mangler eller utilfredsstillende forhold bedes gæsten henvende sig til Kitekollektivet hurtigst muligt, så forholdet kan udbedres. Vi gør en dyd ud af at drive en anstændig forretning, hvor kundenoplevelse og sikkerhed er i centrum. Såfremt der er yderligere uoverenstemmelser, henviser vi til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning.