Kitesurfingrejser i Europa: Hvor skal man tage hen?

Kitesurfingrejser i Europa

Mange kitesurfere vælger at rejse til varmere himmelstrøg, når vinteren er på vej og temperaturen falder i Danmark. Der findes mange gode destinationer, hvis man gerne vil på en kitesurfingrejse i udlandet! Du får her vores bedste tips til, hvor man kan rejse hen for at kitesurfe i Europa.

Frankrig
Almanarre-stranden i Hyères er et godt sted at besøge, hvis du er nybegynder. Stranden er 5 km lang og en del af Giens-halvøen. Stranden er en populær destination blandt mange surfere fra hele verden med sin lave vand, gode vind og lange sæson fra maj til oktober. Derudover er Saint Tropez, Ramatuelle og Cavalaire heller ikke for langt væk, som også er et besøg værd på din kitesurfingrejse.

Portugal
Man skulle måske ikke tro det, men Portugal byder på flere gode spots som eksempelvis Praia do Guincho og Peniche. Praia do Guincho har en imponerende strand omgivet af klippet og skov. Vinden er god, lokalbefolkningen venlige og imødekommende, og maden er velsmagende. På grund af de atlantiske farvande, som forbliver relativt kølige, anbefales en våddragt dog. Praia do Guincho ligger omkring 30 minutters kørsel fra Lissabon, så du kan ovenikøbet kombinere kitesurfing med noget fantastisk kultur, mad og byliv i storbyen på din kitesurfingrejse.

Peniche bliver ofte omtalt som Portugals surfhovedstad. Det er både et godt sted for begyndere med masser af kiteskoler og lidt blidere bølger, samtidig med, at byen også er vært for MEO Rip Curl Portugal i Supertubos – en årlig begivenhed for verdens bedste surfere!

Spanien
Tarifa i Spanien, den sydligste landsby i Europa, er ofte vært for GKA-verdensmesterskaber med drage, hvorfor man må sige, at det er en ægte surferby!  Gibraltarsundet danner en naturlig tragt, som giver stærke vinde, bølger og en hurtig strøm. I nærheden af Tarifa er der to gode spots til kitesurfing: den 10 km lange brede strand Playa de Los Lances og den mindre Valdevaqueros-strand med gode forhold uanset vindretning. Derudover er der næsten vind og solskin hele året rundt!

Kitekollektivet rejser
Kitekollektivet rejser

Vidste du at Kitekollektivet arrangerer kitesurfing camps i udlandet? 
I år går turen til Kenya og du skal stadig nå at booke din plads – men du skal skynde dig, der er nemlig begrænsede pladser.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email