Spar op til 700,- på dit næste kitesurfing kursus 🌊🏄‍♂️

Hos Kitekollektivet er vi lykkelige over at det blæsende efterår er på vej. Det betyder nemlig at vi igen øger de gang vi finder kiteudstyret frem og komme ud på bølgen blå. Det fejrer vi i kollektivet med en række rabatter på vores mest populære kurser – og du er inviteret! Skynd dig ind og book dit kursus i dag, der er nemlig begrænset pladser – og tilbudet gælder kun til 31. Oktober​.

Vi glæder os til at se dig 🎉 

Play Video

Book din kursus inden det er for sent ⏰

Days
Hours
Minutes
Seconds

Spar op til 700,- på vores populære kurser

Find det helt rigtige tilbud for dig 🎯

Privatkursus

Tilbuddet gælder til 31. Oktober
Spar op til 700,- på dit kursus
  • 3 Timer - 1799,-
  • 5 Timer - 2999,-
  • 10 Timer - 5799,-

Makkerkursus

Tilbuddet gælder til 31. Oktober
Spar op til 550,- på dit kursus
  • 3 Timer - 999,- pr. pers.
  • 5 Timer - 1675,- pr. pers.
  • 10 Timer - 3199,- pr. pers.

Gruppekursus

Tilbuddet gælder til 31. Oktober
Spar op til 430,- på dit kursus
  • 4 personers gruppe:
  • 5 Timer - 1275,- pr. pers.
  • 10 Timer - 2399,- pr. pers.

Kvalitet, sikkerhed og masser af sjov

Hvorfor vælge Kitekollektivet?

🎓

Certificeret

Hos Kitekollektivet er alle vores instruktørere certificerede, hvilket betyder, at de har taget en kitesurf instruktøruddannelse hos Dansk Sejlunion. Dette betyder, at vores instruktører kan undervise begyndere og let øvede efter den nationale standard "DS Kitekurser".

🏄🏼‍♀️

Udstyr

Kitekollektivet prioriterer din sikkerhed og sammen med Kitesport.nu og North sørger vi for at du undervises med det nyeste og mest sikre udstyr, hvilket også giver en bedre kvalitet i vores undervisning af vores kitesurfing kurser.

💨

Vindgaranti

100% vindgaranti får du hos kitekollektivet, da man som kitesurfer er afhængig af vinden. Det betyder, at skulle vinden svigte eller være for kraftig på den aftalte dag, aftaler vi en ny dato hurtigst muligt, hvor dit kitesurfingkursus vil blive afviklet.

🥳

Fællesskab

Motivationen for at stifte Kitekollektivet bundede i et ønske om at skabe et stærk fællesskab på vandet, hvor nybegyndere såvel som veletablerede kitesurfere kan samles på strandende.

Alle vores kurser tilrettelægges efter dit ønske

Hvilket kursus skal jeg vælge? 🪁

Privatkursus

Et privat kitesurfing kursus er til dig, som søger maksimalt udbytte og læring. Gennem effektiv 1:1 undervisning og feedback af din egen instruktør, får du de bedste muligheder for at blive en selvstændig kitesurfer. Kurset tilrettelægges specifikt efter dine ønsker og behov, så privatundervisning kan hjælpe dig til at nå dine mål, uanset om du er nybegynder eller øvet.

2 personers undervisning kitesurfing kursus ude i vandet

Makkerkursus

Makkerkurset er et af vores mest populære kitesurfing kurser og egner sig til dig, som søger maksimalt udbytte og læring i selskab med en anden. Kurset giver mulighed for at motivere og lære af hinanden, når I i samspil med jeres instruktør sparer tips og tricks samt deler en sjov oplevelse på vandet sammen. Tilmeld dig med en ven/kollega eller lad os finde en makker til dig!

Kitekollektivets kitekurser undervisning

Gruppekursus

Gruppekurset er oplagt for en håndfuld venner eller familien, som nyder at have det sjovt og være aktive sammen. Dette kitesurfing kursus giver mulighed for at motivere og lære af hinanden, når I i samspil med jeres instruktør sparer tips og tricks samt deler en sjov oplevelse på vandet sammen. Uanset om I ønsker et forløb eller bare at have en god dag sammen, skræddersyr vi et program specifikt til jer.

Kontakt os

Modtag vores nyhedsbrev