Kitesurfing Camp

Diani Beach, Kenya

skønne mennesker, betagende natur og kitesurfing

… Behøver vi at sige mere? Kitekollektivet har fornøjelsen af at arrangere ture til Makuti House ved Diani Beach i Kenya i løbet af vinteren. Så hvis du vil forbedre dine kitesurfing evner, bruge tid med nogle fantastiske mennesker og befinde dig i en fantastisk natur, så bliv klogere på vores kitesurfing camps nedenfor.

Det er muligt for både øvede og begyndere at deltage i rejserne. Begyndere kan deltage i kitesurf undervisning ved Diani Beach.

Kitesurfing by beach

Kenya

Med ensartet vind, varmt vejr, skønt vand og et livligt strandfællesskab samt en ekstraordinær gæstfrihed så er Diani, Kenya en oplagt destination for vores Kitesurfing camps. Diani er både ekstremt tilgængeligt med meget plads på vandet, hvor du vil føle, at du har vovet dig til et sted, der endnu ikke er opdaget af det større kitesamfund. Hvis du vil have vind, der blæser 6-10 m/s + fra morgenen til solnedgang, så er Diani et af ​​de bedste steder at kitesurfe.

Stranden er bred og med det fineste sand, og lagunen afgrænses af et koralrev som ligger 1 km ude – Her er der med den rigtige tide og vind fine bølger.

Hvad har andre sagt

Kitecamp kenya

5.250 DKK

Prisen er eks. flybillet.

Mød Anders Linnet

Anders har tilbragt 20 år i Goa, hvor han dyrkede paragliding, windsurfing og kitesurfing men tiden var inde til at finde en ny base med bedre vindforhold. Efter en rundrejse til Maui, Borakai, Srilanka, Egypten bragte tilfældet ham til Diani Beach i Kenya.
Her var der gode vindforhold, dejlig temperatur, lækkert turkist vand, venlig kultur, hvide strande, masser af plads på vandet og stranden, samme tidszone og engelsk sproget. Efter bare 14 dage i Kenya købte han i 2014 en grund og byggede et hus.

I Kenya kitsurfer han så godt som hver dag og om morgenen bliver der tid til at gå tur med hans 3 hunde på stranden. I februar 2020 havde han Farø Kite Club som gæster i 14 dage – her kom husets design til sin ret og der opstod en meget dejlig stemning. Anders kender efterhånden Diani Beach som sin egen bukselomme og fortæller han glæder sig til samarbejdet med Kitekollektivet i den kommende vinter. Anders bor selv i huset og er til rådighed for mine gæster i alle 8 uger.

Læs vores artikel om Anders her

https://kitekollektivet.dk/kitesurf-entusiast-anders…/

Indkvartering

Mad

Der er halvpension inkluderet i opholdet, hvor husets kok vil sørge for morgenmad og aftensmad.

Frokost spises på Kite spottet – Muwreni Beach, hvor der er en afslappet restaurant i de smukkeste omgivelser, som man selv betaler for. 

 

Huset

Vi skal bo i det fantastiske Makuti House, som har et stort lounge og spiseområde, et skønt åbent køkken, pool bord, afslappende områder samt en privat pool og tilknyttet kok, rengøringspersonale + sikkerhedsvagter. 

I huset er der 11/12 sovepladser, som er fordelt på 4 dobbeltværelser og 1 værelse med 4 sovepladser. Dette betyder intime rammer og nærvær i fantastiske omgivelser med andre kitesurfere.

Kite udstyr

Der er 2 hjælpesomme “kite-boys” på stranden, som assisterer med at rigge drager til samt til at lounge og nedtage kites. Der er fri transport af udstyr til kitespottet, som ligger 1 kvarters gang fra Makutihouse.  

Kiteudstyr køres til kitespottet hver morgen kl. 11:00 og køres hjem kl 18:00 / Udstyr på stranden er under opsyn.

Man skal selv medbringe kiteudstyr, og der er naturligvis ikke behov våddragt pga. Kenyas skønne klima, men en solbeskyttende T-shirt og en hat/kasket anbefales. Begyndere rådes ligeledes til at medbringe vådsko.

Kitecamp kenya

5.250 DKK

Prisen er eks. flybillet.

Praktisk information

Der er i alt arrangeret 8 ture, hvor der er afgange fra januar-marts. 
Prisen er: 5.250 kr. for opholdet eks. flybillet.
På hvert ophold er der begrænset plads til 12 personer. 

Ankomst i Makuti House   –   Afgang

 • fredag d. 7. – søndag d. 16. jan.
 • fredag d. 14. – søndag d. 23. jan.
 • fredag d. 21. – søndag d.30 jan.
 • fredag d. 28. – søndag d. 6. feb.
 • fredag d. 4. – søndag d.13. feb.
 • fredag d. 11. – søndag d. 20. feb.
 • fredag d. 18. – søndag d. 27. feb.
 • fredag d. 25. – søndag d. 6. mar.

Rejsen er for selvstændige kitesurfere, som selv kan begive sig ud på vandet og har sit eget udstyr, men man kan selvfølgelig også hive sin partner med under armen, som vil opleve den skønne natur. 

Hvad er inkluderet i rejsen

 • Indkvartering i det skønne Makuti House under hele opholdet
 • Halvpension – morgenmad og aftensmad under hele opholdet
 • Fri transport af kiteudstyr til stranden
 • Mulighed for transfer t/r til lufthavnen ved betaling af 700,-

Tag kitesurf undervisning i kenya

Det er muligt for nybegyndere at tage kitesurf kursus ved Diani Beach – samme sted, hvor de selvstændige kitesurfere starter deres dag på vandet. Du kan altså få noget ud af vores camp ligegyldigt om du er øvet, har prøvet kitesurf et par gange eller er helt ny på vandet.

Undervisningen varetages af Diani Kite Club og er uafængigt af Kitekollektivet. Vi står dog fuldt inde for undervisningen. Vi anbefaler du booker din undervisning hjemmefra. Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget i forhold til undervisningen eller Diana Kite Club, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at guide og hjælpe dig, så du får den bedste tur! 

Læs mere om undervisningen, priserne og book din undervisning her.

4wbNphdg

Flybillet og visum

Flybilletten er ikke inkluderet, og man skal derfor selv bestille flybillet samt visum (visum til Kenya søges på nettet – pris $ 50). Guide til ansøgning af visa sendes ved bestilling af ophold. Det anbefales at flyve med flyselskabet Etiopian, da de som den eneste udbyder giver 2 x 23kg fri bagage. Flybilletten skal bestilles til Mombasa, hvor vi vil informere om de specifikke afgange, som der skal bestilles. 

Hvad er ikke inkluderet i rejsen

 • Fly til/fra Kenya (Mombasa) + visum
 • Drikkelse og frokost
 • Afbestilling- og rejseforsikring

Ombookning og afbestilling

Med usikkerheden omkring COVID-19 forstår vi godt, at der er ekstra usikker ved at begive sig ud i verden. Vi vil derfor gøre alt vores for, at du kan bestille vores kitecamp med ro i maven.

Det betyder, at vi giver mulighed for ombookning & afbestilling op til 35 dage inden vores afrejse.

 • Afbestil din rejse helt gratis og få pengene retur helt op til 35 dage inden afrejse. Vi stiller ingen spørgsmål, og du får hele beløbet refunderet – så du slipper for bekymringer i tilfælde af, at situationen skulle udvikle sig i Kenya.
 • Ombook din camp helt gratis indtil 35 dage inden afrejse – vi lover at være meget fleksbile i forhold til at finde de bedst mulige alternativer.
 • Ombookes eller afbestilles turen indenfor de 35 dage inden afjrese, så opkræves et gebyr på 500 kr. pr. person

COVID-19

Vi følger corona situationen i Kenya nøje, og er altid opdateret på udenrigsministeriets seneste informationer.

Previous
Next

Find din rejse her

Searching Availability...

Shopping Cart

Privatkursus

2750,- | 5250,-

Vælg mellem 5 eller 10 timers kursus

Det individuelle kursus er henvendt til dig, der søger maksimalt udbytte og læring på dit kursus. Du vil få 1:1 læring af din instruktør hvilket giver de bedste og hurtigste betingelser for at blive en selvstændig kitesurfer. Dette kursus hjælper dig til at nå dine mål, uanset om du er en helt nybegynder eller øvet.

Kurset inkluderer

*Gælder kun ved køb af 10 timers kurser
 
Vores kurser tilrettelægges specifikt efter den enkelte persons ønsker og behov, men som nybegynder vil din kursusgang se ud som følgende:
 
1. Kursusgang (5 timer)
 
 • Vi mødes på stranden til velkomst og introduktion
 • Gennemgang af teori
 • Styreøvelser med trainer kiter
 • Gennemgang af sikkerhed og udstyr
 • Vi klæder om til våddragt og i vandet med os!
 • Styreøvelser med kite
 • Kursisten prøver med board
 • Tak for denne gang og vi ses på vandet

2. Kursusgang (5 timer)

 • Velkomst og omklædning på stranden
 • Opsamling fra sidst
 • Øver på at surfe selv
 • Tak for denne gang og vi ses på vandet!

*Vi anbefaler altid nybegyndere at tage et 10 timers kursus, da erfaringer viser at det er her folk når at blive selvkørende. Dette kursus er en rigtig god mulighed for at prøve kræfter med kitesurfing første gang og se om det er noget for dig, hvorefter du altid kan booke flere timer