Mærk adrenalinen, den friske luft, vandet & sammenholdet

Kitekollektivet

Af kitesurfere, for kitesurfere

Bliv en del af fællessskabet

Med Kitekollektivet kommer du aldrig til at surfe alene, da Kitekollektivet er udgjort af passionerede kitesurfere i alle aldre og alle niveauer. 

Om man er nybegynder og skal booke et kursus eller en rutineret kitesurfer med et ønske om at have et netværk af surfaftaler og en sikkerhedsmæssig støtte på vandet på de kolde vinterdage, så er Kitekollektivet for dig.

Kitekollektivet er allerede et stort fællesskab, og der er altid plads til flere, som er klar på at give god energi, tryghed, sikkerhed og godt humør på vandet. 

Bliv en del af fællesskabet!

Kitesurfing undervisning i fuld gang på et kursus

Bliv klar til bølgerne

Book din næste oplevelse på vandet

Book et kursus

Begynderkurser for enhver! 100% vindgaranti, alt udstyr inkluderet og erfarne instruktører fra Dansk Sejlunion er klar til at få dig sikkert i gang med at kitesurfe og blive en tryg og selvstændig kiter. Book dit kursus i dag.

Køb et gavekort

Giv en unik gave til én du holder af, som de vil huske for evigt. Oplevelsen af af kontrollere vinden og surfe på vandet. ALLE kan lære at kitesurfe, helt ned til 8 og op til de 70 år. Giv en gave som gør indtryk.

Besøg shoppen

Udstyr er vigtigt og kan være uoverskueligt. Kitekollektivet står klar med rådgivning og sparing, så du finder udstyret, der passer til dig. Kitekollektivet samarbejder tæt med Kitesport.nu.

Vores mål er at udvikle rammerne for det stærkeste og mest inkluderende fællesskab for kitesurfere på strandene omkring Sjælland. Diversitet, god stemning og atmosfære samt passionen for at kitesurfe er fundamentet for Kitekollektivet.

Alexander & Kent

Ejerne af Kitekollektivet

Læs vores besøgendes

Oplevelser og anmeldelser

Hannah Sofie Ketzel Figueroa
Hannah Sofie Ketzel Figueroa
2021-10-26
Rigtig fedt kursus, med godt udstyr og dygtig instruktør!
Anja Larsen
Anja Larsen
2021-10-25
Har haft den bedste oplevelse med Kitekollektivet. Jeg var på vandet 3 gange med hhv Nicolaj og Alexander som instruktør, som var helt fantastiske. Ikke nok med man kan mærke deres passion for kitesurfing, men også deres passion for at ville undervise og give videre - super fedt. Man føler sig helt tryg i deres hænder og der bliver taget godt hensyn til nervøsitet og nerver 🙂 Vil helt klart anbefale Kitekollektivet til alle der ønsker at prøve kræfter med kitesurfing!
Anja Brendorp
Anja Brendorp
2021-10-16
Super passionerede og dygtige instruktører. De har god tålmodighed og ved samtidig hvad de skal gøre for at udvikle en mest muligt. De går meget op i sikkerhed og jeg har følt mig meget tryg og i gode hænder!
rune harsløf
rune harsløf
2021-09-29
Kitekollektivet (Alexander og Joeb) introducerede vores gruppe til kitesurfing med fokus på både sikkerhed og læring. Alle fik en super oplevelse takket være instruktørernes indsats.
totoddon
totoddon
2021-09-26
Kitekollektivet set up a great day on the water. Good location, good gear, etc. But most of all a very understanding and skilled instructor which made the day that much more fun and productive. Thanks Kitekollektivet and a special shout out to kite instructor Eline! 🙂
Emil Søgaard
Emil Søgaard
2021-08-31
Vi havde en helt fantastisk oplevelse med Kite Kollektivet og med Nicolaj som instruktør. Al gearet var i top og undervisning var super professionel og effektiv. Også var Nicolaj enormt omstillingsparat ifht. vejrforholdene, hvilket gjorde at alle vores undervisningstimer blev brugt under gode vindforhold. Vi kom begge op at stå på boardet efter afslutningen på kurset. Kan varmt anbefales!
Stefan Roch
Stefan Roch
2021-08-31
Kitesurfing - for our daughters? In the beginning, just an idea. Neither of them had any experience in the sport before. Together with Alex from Kitekollektivet, they had two great days in which they learned a lot. In the end, the best idea for our holiday in Denmark. Both of them will continue. Thank you, Kitekollektivet!
Liva Andersen
Liva Andersen
2021-08-31
Jeg blev virkelig overrasket, det har været så sjovt at prøve noget nyt. Instruktørerne har været virkelig gode og søde. Det har helt klart også gjordt det endnu sjovere. Også her efter er det virkelig rart at vide man har nogle man kan skrive til om spørgsmål, til når man selv skal i gang. Så mega fedt og helt klart noget jeg vil anbefale til andre:))
Gustau Lundegaard
Gustau Lundegaard
2021-08-21
Super fed oplevelse med Instruktørerne Eline og Alex. Købte et 2 mands 10-timers kursus og kom op på boardet i den anden session (sidste 5 timer). Super god læring og step by step. Søde og forstående instruktører. De kan klart anbefales!

@Kitekollektivet

Følg os på Instagram

I stolt samarbejde med

Vores partnere

Kitekollektivets

Samarbejdspartnere

Gå ikke glip af gode tilbud

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag nyheder, tips og gode tilbud fra Kitekollektivet.

Kitekollektivet

Kurser

Udforsk

Retningslinjer

logo

Af kitesurfere, for kitesurfere 🌊🏄‍♂️

Kontakt os

Modtag vores nyhedsbrev