Historien om Kitekollektivet

Share on facebook

Kitekollektivet blev startet af de to unge fyre, Nicolaj og Alexander, der på daværende tidspunkt brugte lidt for meget tid i forelæsningssalen, mens diverse vindprognoser og vejrudsigter blev tjekket hvert andet minut. Var der god vind kunne man bide sig sikker på, at bilen holdt pakket og klar til afgang på parkeringspladsen, så de kunne komme hurtigst muligt på vandet efter forelæsningen.

Det var på en af deres mange køreture til vandet, at tankerne til Kitekollektivet opstod. Der var altid godt humør i bilen, og de legede ofte med tanken om at starte et helt nyt kitefællesskab. Tusindvis af ideer til hvordan det skulle være blev vendt, og alle idéer omhandlede at skabe de bedste rammer for kitesurfere – lige fra begynderen til den øvede. Fokus var, hvordan de kunne gøre kitesurfing til en holdsport. Hvordan de kunne skabe et bindeled til hverdagssurf, så det bliver mere end “bare en tur på vandet” i hverdagens tumult, og hvordan de kunne introducere endnu flere dejlige mennesker til den mest fantastiske sport.

Det var sådan kitekollektivet startede.

De hørte ofte mange forskellige grunde til, hvorfor folk ikke havde prøvet kræfter med kitesurfing endnu. Såsom: Det ser for kompliceret ud, jeg er for “gammel” til ekstrem sport, jeg har alligevel ikke nogen at kitesurfe med og det er for farligt… 

Nicolaj og Alexander gik selv med mange af de samme tanker og overvejelser, inden de blev smask forelsket i sporten.

Kitesurfing kan godt virke uoverskueligt ved første øjekast, og mange har også svært ved at komme videre med kitesurfing efter endt kursus. Der kan stadig være mange ubesvarede spørgsmål og det kan virke skræmmende at tage ud alene. Hos Kitekollektivet brænder vi for at tage vores kursister og medlemmer i hånden og følge dem hele vejen – fra den første gang på vandet, til køb af eget udstyr og videre til de bliver habile og dygtige kitesurfere.

Kitekollektivet er for alle… kitesurfere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping Cart

Privatkursus

2750,- | 5250,-

Vælg mellem 5 eller 10 timers kursus

Det individuelle kursus er henvendt til dig, der søger maksimalt udbytte og læring på dit kursus. Du vil få 1:1 læring af din instruktør hvilket giver de bedste og hurtigste betingelser for at blive en selvstændig kitesurfer. Dette kursus hjælper dig til at nå dine mål, uanset om du er en helt nybegynder eller øvet.

Kurset inkluderer

Vores kurser tilrettelægges specifikt efter den enkelte persons ønsker og behov, men som nybegynder vil din kursusgang se ud som følgende:
 
1. Kursusgang (5 timer)
 
 • Vi mødes på stranden til velkomst og introduktion
 • Gennemgang af teori
 • Styreøvelser med trainer kiter
 • Gennemgang af sikkerhed og udstyr
 • Vi klæder om til våddragt og i vandet med os!
 • Styreøvelser med kite
 • Kursisten prøver med board
 • Tak for denne gang og vi ses på vandet

2. Kursusgang (5 timer)

 • Velkomst og omklædning på stranden
 • Opsamling fra sidst
 • Øver på at surfe selv
 • Tak for denne gang og vi ses på vandet!

*Vi anbefaler altid nybegyndere at tage et 10 timers kursus, da erfaringer viser at det er her folk når at blive selvkørende. Dette kursus er en rigtig god mulighed for at prøve kræfter med kitesurfing første gang og se om det er noget for dig, hvorefter du altid kan booke flere timer