Om os

Vores historie

Der kan ske meget i en bil på vej hjem fra en umiddelbart almindelig kitesurfing tur……

Kitekollektivet blev startet af de to unge fyre, Nicolaj og Alexander, der på daværende tidspunkt brugte lidt for meget tid i forelæsningssalen, mens diverse vindprognoser og vejrudsigter blev tjekket hvert andet minut. Hvis der var god vind, så kunne man bide sig sikker på, at bilen holdt pakket og klar til afgang parkeringspladsen, så de kunne komme hurtigst muligt på vandet efter forelæsningen.

Det var på en af deres mange køreture til vandet, at tankerne til Kitekollektivet opstod. Der var altid godt humør i bilen, og der blev ofte leget med tanken om at starte et helt nyt kitefællesskab, hvor tusindvis af ideer var oppe og vende. Alle idéerne omhandlede, hvordan de kunne skabe de bedste rammer for kitesurfere på Sjælland –  lige fra begynderen til den øvede. Fokus var dog altid på, hvordan de kunne gøre kitesurfing til en holdsport, hvordan de kunne skabe et bindeled til hverdagssurf, så det bliver mere end “bare en tur på vandet” i hverdagens tumult, og hvordan de kunne introducere endnu flere dejlige mennesker til den mest fantastiske sport.

Kitekollektivet

blev født ud fra en ambition om at skabe et socialt inkluderende fællesskab, der samler kitesurfere på strandene omkring Sjælland. Vi ønsker at gøre kitesurfing mere synlig, tilgængelig og sjovere for alle. 

Gennem vores fælles interesse inspirerer vi hinanden, udveksler gode råd, tips & tricks samt gør hinanden bedre. Vi danner venskaber og sociale relationer. Kitekollektivet er afsættet til at komme på vandet og frirummet, hvor der er plads til alle.  

Kernen i vores fællesskab er mennesker, der spreder glæde og smil. Mennesker, der lærer fra sig, deler erfaringer, og hjælper hinanden. For det er gennem samspillet og relationerne at Kitekollektivet skabes.

Kiteskolen

bygger på et fælles værdigrundlag og en ambition om at bringe fællesskab, tilgængelighed og høj kvalitet sammen i én uddannelse. Gennem vores kurser ønsker vi at lære alle i kollektivet at kitesurfe sikkert og med optimal sjov og glæde. Vi garanterer, at du kommer trygt og sikkert videre med kitesurfing, og at du efter endt kursusforløb bliver en del af det bedste miljø og fællesskab med andre kite buddies. 

Kitekollektivet prioriterer din sikkerhed og sammen med Kitesport.nu og North sørger vi for at du undervises med det nyeste og mest sikre udstyr. Vi følger og hjælper dig hele vejen – fra din første gang på vandet, til køb af eget udstyr og videre til du bliver en habil og selvstændig kitesurfer.

Holdet

Alexander

Medstifter og instruktør

Jeg elsker at videregive al den viden, jeg har om sporten og hjælpe andre med at nå deres drøm inden for kitesurfing.

Nicolaj

Medstifter og instruktør

Jeg drives af at give folk en fed oplevelse, et kæmpe smil på læben og introducere dem til den absolut mest fantastiske sport!

Gorm

Instruktør

At se folk lykkedes er min passion – og når folk første gang får fart i brættet er det intet mindre end fantastisk.

Joep

Instruktør

Jeg motiveres, når mine elever har succes efter at have kæmpet med en øvelse, og det er fantastisk at se dem med et kæmpe smil på læben, når vi kommer op af vandet!

Kim

Instruktør

Jeg elsker sporten og fællesskabet, og glædes ved at hjælpe andre godt på vej til at opleve den følelse kitesurfing kan give!

Peter

Instruktør

Jeg elsker den store frihed og naturoplevelse kitesurfing giver. Den vil jeg gerne give videre. Jeg går meget op i sikkerheden, så kursisten føler sig tryg fra start.

Certificering

Shopping Cart

Privatkursus

2750,- | 5250,-

Vælg mellem 5 eller 10 timers kursus

Det individuelle kursus er henvendt til dig, der søger maksimalt udbytte og læring på dit kursus. Du vil få 1:1 læring af din instruktør hvilket giver de bedste og hurtigste betingelser for at blive en selvstændig kitesurfer. Dette kursus hjælper dig til at nå dine mål, uanset om du er en helt nybegynder eller øvet.

Kurset inkluderer

*Gælder kun ved køb af 10 timers kurser
 
Vores kurser tilrettelægges specifikt efter den enkelte persons ønsker og behov, men som nybegynder vil din kursusgang se ud som følgende:
 
1. Kursusgang (5 timer)
 
 • Vi mødes på stranden til velkomst og introduktion
 • Gennemgang af teori
 • Styreøvelser med trainer kiter
 • Gennemgang af sikkerhed og udstyr
 • Vi klæder om til våddragt og i vandet med os!
 • Styreøvelser med kite
 • Kursisten prøver med board
 • Tak for denne gang og vi ses på vandet

2. Kursusgang (5 timer)

 • Velkomst og omklædning på stranden
 • Opsamling fra sidst
 • Øver på at surfe selv
 • Tak for denne gang og vi ses på vandet!

*Vi anbefaler altid nybegyndere at tage et 10 timers kursus, da erfaringer viser at det er her folk når at blive selvkørende. Dette kursus er en rigtig god mulighed for at prøve kræfter med kitesurfing første gang og se om det er noget for dig, hvorefter du altid kan booke flere timer